tanıtım: bleach

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
2413

Bleach ilk olarak Ağustos 2001 de Shueisha nın Weekley Shounen Jump dergisinde yayınlanmaya başladı. Manganın ilk cildi Japonya da 1.25 milyon kopya sattı ve bütün seri yoplamda 36 milyondan fazla sattı. 2005 te shounen kategorisinde Shogakukan Manga Ödülü nü aldı.

Masashi Kudo nun karakter dizaynları ve Shiro Sagisu nun müzik düzenlemeleri; Noriyuki Abe nin yönetmenliği Studio Pierrot ve TV Tokyo nun ortak yapımıyla animeye dönüştürüldü. 5 Ekim 2004 ten beri her çarşamba TV Tokyo da yayınlanmaktadır. İki OVA, mevcut hikayelere ek olarak üretildi. İlk 63 bölüm, manga baz alınarak çevrildi, bunları takip eden 46 bölüm animeye özgü bir konuyla devam etti. 110. anime bölümünden itibaren anime, manganın hikaye çizgisine geri döndü. Bleach: Memories of Nobody 16 Aralık 2006 da Japonya da gösterime girdi. TV Asashi tarafından 2006 da yapılan internet anketinde Bleach, Japonlar ın en sevdikleri 7. anime programı seçildi.

Kaynak:22dakika

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri