Tanışma

Sümbül meva

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Ben özgüven, kilo, ofke, tembellik, antisosyal, içe kapanık... akla gelebilecek her türlü soruna sahip biriyim. Biriydim yani. Birkaç ay önce aldığı telkinler çook işe yaradı ancak son 2aydır bazı sorunlar nedeniyle eskisinden daha kötü durumdayım. Frekansımı tamamen kaybettim, kilitlendim resmen. Tekrar düzelebilmek için uğraşıyorum. Kilo verdim biraz ama hâlâ zihnim kendine güvensiz. Almanın peşinde. Beni çok uğraştırıyor. Bu site süper. Daha çok faydasını göreceğime eminim. Sevgiyle kendimi açmaya çalışıyorum. Yani açıyorum açacağım inşallah

Hoş geldiniz.Ara sıra dalgalanmalar oluyor.Bilinçaltı bu yeni hali kabullenmek istemiyor.Ben de dün epeyce farklı telkin ddinledim tatil günü olduğu için biraz geç uyandım.Haliyle biraz fazla dinledim üstümde gerginlik hiç bir şey yapmama isteği bazen bu tür günler oluyor ama dün sanki iyi baş ettik.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri