tanışalım

sukruozkan

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
herkeze selamlar sanıyorsam ihtiyacım olan şeyi burada bulucağımı düşünüyorumf678h

hep daha iyiyi istemek gösterecek ve sunulacak şeyin hep daha iyisi olmasını beklemek, aslında bakıyorum envanterimde olan şeyler ihtiyacımı karşılıyor ama istek arzu hep daha iyisi ve bunu yük hissediyorum yoruyorum kendimi artık bu süreci durdurmak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdirdusun2

Sunanda dünyanin hastaligi söylediginuz herkese aslinda elindeki yetiyor ama hep daha iyisi ve güzel olan isteniyor.buna sevep etrafimizdaki insanlardir eger sizinde yakininizda böyle birisi varsa ondan uzak durun.telkinleri sık dınleyın ve allaha sıgının evınız sıze yetecektır.halinize saglıgınıza hep sükredin hayat uzhn gibi gözüksede aslında cok kısa.mutluluk sizin olur ins hayırlı sabahlar

Aramiza hosgeldiniz. Ucretsiz telkinleri deneyerek olumlu bir degisime adim atabilirsiniz.Ihtiyaciniz olani bulabilmeniz dilegimle. Mutlu paylasimlar...actionsmile

Hosgeldiniz bnce istemek kullugun geregidir
Vermek ise yaradana has bir ozellik
Aslinda biz istemeyerek yanlis yapiyoruz
Bilmeden ihtiyacim yok tur anlaminda
Hz yusuf as duasi ile
Allahım bana istemeyi ve isteyebilmeyi nasip et

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri