Sürü psikolojisi deneyi :))))) İZLEYİN MUTLAKAAA

melis_88

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
aslında bi çoğumuz farkında olmadan günlük yaşamlarımız içerisinde çoğunluğa ayak uydurup gidiyoruz öyle değil mi?

aslında bi çoğumuz farkında olmadan günlük yaşamlarımız içerisinde çoğunluğa ayak uydurup gidiyoruz öyle değil mi?
kesinlikle öyle ve ne yazık ki öyle :( bu durumdan çok rahatsız oluyorum aslında ben ,çevremde sürü psikolojisine kendisini haddinden fazla kaptırmış çokk insan var ne yazık ki ... çevremdeki herkes ,bir konuda doğru olsun olmasın çoğunluk ne derse körü körüne onu savunuyor... buda beni deli ediyor...

Güzelmiş valla ne yalan söyliyim ben olsam bende sürüye uyardım956k Ama sondaki arkadaş biraz abartmış galiba sevincli

sıkılırsın aslında 4 kişinin yüzüne doğru bakmasından... Sonuncu denek uçmuş :)

aslında ne yaparsak yapalım bir sürünün içinde olacağız hayatın kanunu bu ama mümkün oldukça kalabalık olmayan sürülerden olalım..

Aslında ben genelleme yapmak istememiştim sürüden olmayalım diye kesin bir kalıba sokmuyorum ben kendimi...tabiki çoğunluğun yaptığını doğru bulursam onlara katılırım...ama çevremde ne yazıkki böyle bir topluluk yokk:(

Ben daha yeni izliyebildim ama gerçekten enteresandı.

Teşekkür ederim.

şapkalı komik :D

sürü psikolojisine uymam diyen herkes uyuyor.ama sonuncu arkadaş süpermiş çok güldüm ya saf saf millete bakıyor :D

arkadaşlar niye böyle yapıyoruz diyen yok:)
sürü gibi gerçekteny789

sondaki çocuk çok tatlıydı ya, şapkasını çıkarıp takıyor ya çok şirinsevincli

sürüden gidenlerdenmiyiz degilmiyiz acaba ????? ..................

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri