Sürekli tekrarlıyan Rüyalarım ?

namasteeee

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
3
Web sitesi
www.senercano.tr.gg
Uçan daireler (çok miktarda ve büyükler...)

Havada süzülerek uçmak (uzun süre...)

Topluluk içinde olmak (ya namaz cemaati yada spor grubu ile...)

Bu rüyaları sürekli görüyorum nedir sizlere danışmak istedim. ?

ben de uyandırdığı his bulunduğun yerden daha da üst bir seviye geçiceğin ve bunun herkes tarafından beğenileceği:)

Rüyan hayrolsun :)

bende sürekli ayakkabı görürüm. ama bir türlü ayagıma giymem..ya magazda bakarım.ya baska yerde..ya kapının önü dolu ayakkabı olur..

ben de uyandırdığı his bulunduğun yerden daha da üst bir seviye geçiceğin ve bunun herkes tarafından beğenileceği:)

Rüyan hayrolsun :)

Herkese Merhaba. Yeni üye oldum foruma.Telkinleri dinlemeye yeni başladım ve 6.günüm. Tekrar eden rüyalar hakkında sizlere danışmak ve fikrinizi almak istiyorum. Senelerdir gördüğüm bir rüya. Bu sene hiç görmedim. Kendini tekrarlayan rüya tusunami. Ailemle, tek başıma, ya da tanımadığım insanlarla yakalanıyorum tusunamiye. Ancak kurtuluyorum bir şey olmuyor. Sona doğru lucid rüya'ya dönüşüyor sanırım. Sizce bu rüyanın mesajı nedir? Tekrarlayan bir rüya olduğu için endişelendiriyor ister istemez. Bu yıl görmedim ama senelerdir döngü halinde kendini tekrarlıyor. Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıklı günler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri