Suçluluk telkinini ne kadar sıklıkla dinliyorsunuz?

neseli ceni

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Suçluluk telkinini sürekli listenizde bulunduruyor musunuz (yeni başlayanlar değil, ilk dinleme süresini doldurmuş olanlar), ne kadar sıklıkla dinliyorsunuz?
Ben ilk dinleme süremi doldurdum, daha sonra dinlemedim zayıflatıyor diye. Atakan Bey haftada bir ekleyebilirsin demişti, ben aman zayıflatıyorsa dinlemeyeyim diyerek hiç listeme eklemedim. Merak ettim siz nasıl dinliyorsunuz?

ben de merak ediyorum. tecrübeliler cevap verse. 2.5 aydır hiç çıkarmadın ben.
çıkarmak lazım mıdır acep?

Suçluluk telkinini dinleme süresi olan ortalama 70 - 80 saati doldurduktan sonra listeinizden çıkarabilirsiniz.İhtiyacınız oldukça arada bir isterseniz dinleyebilirsiniz.Bunun yerinde belli bir süre egogüven güçlendirici telkinin listenizde sabit olarak bulundurabilirsiniz.

Arkadaşlar Merhaba.

Ben uzun zamandır ego ve suçluluk telkinleri ile beraber diğer telkinleri de dinledim. Daha önce sadece ego ve suçluluk dinlemiştim. Şimdi listemi biraz kısaltmak istiyorum. Suçluluk duygularını çıkarsam olur mu?

Şöyle bir liste olabilir mi?

Ego güçlendirici + kendine güven + baş. düşüncelerini önemsememe + topluluk karş. konuş. + sos. arttırıcı

Bir de daha uzun bir listem var onda da suçluluk ve ertelemeyi bırak felan var. Onu da haftada 1-2 dinlesem olur mu?

Herkese teşekkürler şimdidenactionsmile

Bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirler mi? krzm67

selam.bende bieşey sormak istiyorum.ilk haftadan sonra yani 70 -80 saat sucluluk dinledkten sonra bu telkını haftada bırkez dinlemeyı düsünüyorum , beni zayıflatmaması için.peki bu zayıflatma olayı tüm telkinlerde varmı yoksa tek sucluluk telkinine özel bir durummu ?cunku bn ilk haftadan sonra ekledıgım telkinleri listemden cıkarmamayı düsünüyoruö.bana yardımcı olursanız cok sevinirim.şimdiden teşekkürler :))

listeniz bence uygun( dilediğinizde suçluluğu ekleyip çıkartabilirsiniz )

ilindir ego ile beraber dinlediniz değilmi suçluluk u ....sizi etkiliyorsa çıkartabilirsiniz .sırasıyla ihtiyaç olan telkinleri ekleyebilirsiniz

Çıkarmak zorunda değilsiniz. Listenizde sabitleyebilirsiniz de. Ancak suçluluk telkini kilo vermek ya da var olan kiloyu korumak amacıyla hazırlanmamıştır. Kilo verildiğine de hiç rastlamamıştım açıkçası. Şimdi görünce şaşırdım. Ben de uzun süre dinledim ancak kilo vermedim.

Sevgiler. actionsmile

telkinleri dinleyeli 3 ay olmak üzere.faydasını görüyorum bu çok güzel...
benim bir sorum olacak.kendimle ilgili bir tespit yaptım ben sf li biri olarak yaşadım yıllardır ve hep toplum içinde düştüğüm durumu kabullenememe oldu bende.yaşadığım şeyler anlamsız geliyodu ama başedemiyordum.durumumu kabullenememek suçlulukla yakından ilgili olabilirmi?listemden suçluluğu çıkardım tekrar eklemelimiyim yoksa ara ara mı eklemem gerek?
sevgilery789

bu arada listem şöyle:
ego
kendine güven
başkalrının düş.önem.
sosyallik artırıcı
bugün de ertelemeyi ekledim...

bu arada listem şöyle:
ego
kendine güven
başkalrının düş.önem.
sosyallik artırıcı
bugün de ertelemeyi ekledim...

Sevgili Sukur,

Su anki listen cok guzel, bildigim kadariyla `` sucluluk `` telkininin cok uzun sure dinlenmesi onerilmiyor. Bunun yerine kendine guven ve egoyu sabitleyerek devam etmeni oneririm. Ayrica, gecmisi affedememe, kendini kabullenememe ile ilgili olarak baskalarinin dus. onemsememe yardimci oluyor. Iyi gidiyorsun super....partysmiley

Sevgili Sukur,

Su anki listen cok guzel, bildigim kadariyla `` sucluluk `` telkininin cok uzun sure dinlenmesi onerilmiyor. Bunun yerine kendine guven ve egoyu sabitleyerek devam etmeni oneririm. Ayrica, gecmisi affedememe, kendini kabullenememe ile ilgili olarak baskalarinin dus. onemsememe yardimci oluyor. Iyi gidiyorsun super....partysmiley

Teşekkürler sevgili azraist yanıtın için...listemdekilerin hiçbirini çıkarmak istemiyorum çünkü hepsi ihtiyacım olan telkinler..hepsini sabitledim şimdilikgirlhahatopluluk karşısında konuşmayı da daha sonra ekliycem..sosyal fobiyi de..sindire sindire olsun istiyorum
sevgiler...y789

80 saat bitince toplamda çıkarabiliriz suçluluk 7dk ego 21dk sürüyor bu şekilde kaç defa dinlersek ona göre hesaplayalım ozaman.

şuan listemde 10 telkin var. bunlara suçluluk duyguları da dahil. çünkü hala şu eziklik kompleksimden sıyrılıp arınamadım. hala biriyle konuşurken kendimi ondan küçük görmek gibi bi eğilimim var. bunu tam olarak atlatttığıımı hissedene kadar çıkarmayı düşünmüyorum.

Bende de aynı dert var. Hatta dünyaya gelmem bile bir suçmuş gibi hissediyorum. Hep dinlemelimiyim?

suçluluk duyguları, ego güçlendirici ve kendine güven sabit kalabilir bana göre.bir süre böyle deneyebilirsin.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri