Suçluluk ne kadar dinlenmeli? Çok dinlemek zararlı mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sayadi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sayadi

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Forumda bakıyorum okuyorum kafam karışıyor.

Mesela Suçluluk telkinini 2 hafta dinleyin sonra listenizden çıkarın deniyor, çıkarmasak ne olur? yada neden çıkarıyoruz?

Ben çekirdek inanç yaptırmıştım ordan telkinleri göndermişlerdi, başlangıçta 2 hafta Ego,suçluluk ve kendine güven dinleyin denildi. Şimdi 2 haftadan sonra diğer telkinleride dinlemeye başlayacağım, bu listeden sadece suçluluğu mu çıkaracağız yoksa ego ve kendine güvende çıkacak mı?

Ayrıca neden 2 hafta bu 3 telkin dinleniyor, ben bir türlü tam olarak 2 hafta dinleyemediğim için sürekli baştan dinliyorum, bir türlü çek. inanç telkinlerini dinlemeye başlayamadım ağla2

ne yapacağım agl34

Suçluluk ve ego telkinlere alişmanizi sağlar.Bu telkinleri 2 haftadinlemenizi öneriyoruz.Bu telkinleri dilerseniz listeden çikarmayarak çekirdek inanç telkinlerinizi ekleyebilirsiniz.

teşekkürler.

ben o 2 haftayı bir türlü düzgün yapamıyorum, yani toplamda 2 aydan fazla dinlemişimdir belki bu son bir yılda ama bir türlü tam olarak 2 hafta dinlemediğim için bir türlü çekirdek inanç telkinlerini dinlemeye başlayamadım nerdeyse 1 sene olacak.

en son dün ,yeter yahu ! diyip, direk çekirdek inanç telkinlerini (suçluluk ve ego,kendine güven de dahil) dinlemeye başladım.

bir sıkıntı olmaz değil mi?

bu arada teşekkür butonuna basınca şu hatayı veriyor bilginiz olsun:

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/hayatim/public_html/forum/includes/init.php on line 55

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/hayatim/public_html/forum/includes/init.php on line 107

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/hayatim/public_html/forum/includes/init.php on line 111

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/hayatim/public_html/forum/includes/init.php on line 119

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/hayatim/public_html/forum/includes/init.php on line 130

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/hayatim/public_html/forum/includes/init.php on line 134

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/hayatim/public_html/forum/includes/init.php on line 142

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/hayatim/public_html/forum/includes/init.php on line 211

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/hayatim/public_html/forum/includes/init.php on line 389

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/hayatim/public_html/forum/includes/class_core.php on line 2552

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri