suçluluk duygusu ve ego

Aslan34yay

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben iki gündür güzdüz saatlarinde 5 saat ego kendine güven ve sucluluk cd dinliyorum .Fakat tesadüfmü bilmiyorum iki akşamdır karışık rüyalar görüyorum anlamlarına baktığımda ise moral bozucu şeyler yazıyor rüya yorumlarında. Bu dinlediğim cd ile ilgilimi acaba ?

teşekkürler

Merhaba, tesadüf değil telkinleri dinlerken insan rüyalarını daha fazla hatırlıyor ama bu rüyaların anlamlarının rüya tabirleriyle çözülebileceğini sanmıyorum, çünkü gördüğünüz rüyalar büyük ihtimal bilinçaltınızla alakalı, bence anlamlarına bakıp kötü olaylar olacakmış beklentisine girmeyin ve moralinizi boş yere bozmayın.

çok teşekkürler dinlemeye devam ediyorum bakalım ne olacak

Merhaba.bende suçluluk ego ve mutluluk rejimlerini dinliyorum.bugun 8.gunum ancak 8gun önce daha pozitif hissederken telkinlerde beri daha negatif bir ruh hali deyim.hattta nasıl yuzum açıldıysa ev arkadaşım bile sürekli neyin var diye soruyorsadece ilk gün kabus gördüm başka gunlergorduysem de hatırlamıyorum.gunduz fırsat bulursam dinliyorum ancakgecekesintisiz uyurken sabahakadar dinliyoru.baska yorumalriokurken bende neden etkiliolmadi hissine katılıyorum.umarim zamanla etki eder

Sekiz saatten fazla dinlemene gerek yok.Beynini yoruyorsun.

Şu an yaşadığın şeyin ismi dalgalanma.
Genelde herkes 2.gunden sonra iyi hissediyor benim dik yuruyus bile gerçekleşmedi.sadece uyurken dinlemeyi deneyeyim birde .bu dalgalanmaya etkisi çok uzun sürer mi yada sadece geceleri dinlemek dalgalanmaya geçirir mi😊

İşin açıkçası bazı dalgalar ve frekanslar var.Uykuya geçtiğinde beyin o frekanslara geçiyor.Aslında ve kısacası uyurken bilinç değil bilinçaltı daha aktif çalışıyor.Uykuda dinlersen daha etkili olur.[/QUOT

16 kasimdan beri gece açıp sabaha kadar uykuda donemedigim hiçbir gün olmadı.

Merhaba.bende suçluluk ego ve mutluluk rejimlerini dinliyorum.bugun 8.gunum ancak 8gun önce daha pozitif hissederken telkinlerde beri daha negatif bir ruh hali deyim.hattta nasıl yuzum açıldıysa ev arkadaşım bile sürekli neyin var diye soruyorsadece ilk gün kabus gördüm başka gunlergorduysem de hatırlamıyorum.gunduz fırsat bulursam dinliyorum ancakgecekesintisiz uyurken sabahakadar dinliyoru.baska yorumalriokurken bende neden etkiliolmadi hissine katılıyorum.umarim zamanla etki eder

Merhaba. Ses seviyesini kontrol edin. Ayrıca gece dinlemek yorucu oluyor aynısı bende de olmuştu.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri