Subliminal Mind Programı Resimli Kurulum ve Anlatımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Subliminal Mind Programı Resimli Kurulum ve Anlatımı

Yaa bu arada biraz baş ağrısı yapıyo sanki bu görüntüler telkin dinlerken yaşadığım ilk günler gibi. Acaba bu normalmi ve geçici bişeymi bilgisi olan varmı acaba.Hayal abla sen bu konuda deneyimlisin bizleri bilgilendirirsen seviniriz...

empati72 ' Alıntı:
Yaa bu arada biraz baş ağrısı yapıyo sanki bu görüntüler telkin dinlerken yaşadığım ilk günler gibi. Acaba bu normalmi ve geçici bişeymi bilgisi olan varmı acaba.Hayal abla sen bu konuda deneyimlisin bizleri bilgilendirirsen seviniriz...

Telkinlerde de olduğu gibi bilinçaltına gittiği için, ilk denemelerde baş ağrısı yapması normaldir bence. super

Teşekkürler navos sanırım bir kaç güne kadar geçer. öle umuyorum en azından. sigrt56

siz resimlerdeki gibi diyosunuzda ortada resim yok ki beyefendi :((

ben subliminal messages diye bir program kurdum pc ye, onu kullanıyorum..hem türkçe...onu da yine buradan bulmuştum....

eğer aynı işi gören bir programsa hiç kurmayayım bunu...değil mi?

(yine türkçem coştu, aldı başını gidiyor, hadi hayırlısı! inşallah anlayan çıkar..)

muminokan dostum programı indirdim ama nasıl kullanılıyo ki karmasık bişey bi tarif edebilecekmisin

sizce hangi daha etkili
Subliminal mesajmı yoksa
Subliminal müzik mi

Bu programı bugün ben de indirdim. Pc başında geçirilen zamanın verimli gerçimek için güzel bir program. En güzel tarafı bence olumlamalarımızı ve almak istediğimiz subliminal mesajı kendimiz yazabilmemiz.

Telkinler mi iyi yoksa subliminal mesaj programı mı iyi diye bir karşılaştırma yapmamız zor. Telkinlerin yanında bu programı destek olarak kullanıyorlar. Dikkat ettiniz mi hiç bilmem ama sitenin en üst kısmında yer alan hayatım değişti yazısının altındaki bulutlarda da böyle mesajlar var.

link ölü galiba tıklayınca ana sayfaya yönlendiriyor ayrıca resim falan gözükmüyor:(

Programı isim olarak aradım zaten. İndirme dosyasında adı aynı ama yüklendiğinde adı Subliminal Vision Pro olarak gözüküyor. Neyse sonuçta çok benzer bir program. Aynı işlevi görür. Benim indirdiğim link:

http://rapidshare.com/files/14257577/Subliminal_Mind_v1.2.rar

Şifre: www . softarchive . net

(şifreyi yazarken karakterler arasında boşluk bırakmadan yazın burda link çıktığı için böyle yazdım)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri