subliminal messages

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan forex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

forex

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
subliminal messages adlı bir program indirdim.yazılı telkinler var veya siz de yazabiliyorsunuz.sonra bunları bilgisayar açıkken gösteriyor hızlı şekilde.gösterim hızını ve ekranda kalma süresini falan ayarlayabiliyorsunuz?bu programı kullanan var mı?varsa faydasını gördü mü?

Ynt: subliminal messages

Ben seneler önce grock isimli böyle bir program kullanmıştım.Faydasını görmedim.

Subliminal message, Subliminal flash, Subliminal mind gibi programlar mevcut. Eğer bilgisayar başında 10-15 saat geçirirseniz belki faydası olabilir. Yani kısa vadeli değil uzun zaman ister. Etkisi vardır veya yoktur bilemem ama çok uzun vadede belki. Tanığım birisi kullanıyor yaklaşık 6 aydır fakat herhangi değişiklik dışardan gözlemleyemedim..
Sevgi ve saygı ile...

bendede var o program ama kullanmıyorum . zaten türkçe karakterleride tanımıyor mesajlarda. telkin scriptlerini kullanıyorum ben sadece

teşekkürler cevaplarınız için.o zaman kullanmanın bi anlamı yok...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri