ŞUANKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ DEĞİŞTİREN SÖZLER!!!

newroses

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
GÜNÜN EN ÇOK OKUNAN BEĞENİLENVE MOTİVE EDİCİ SÖZLER'i sizlerle paylaşma istedim...

Başarının sırrını bilmiyorum ama başarızılığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer.
Bill Cosby

Akıllı adamlar söyleyecek sözleri olduğu için, aptallar illa konuşmak zorunda oldukları için konuşurlar.
Plato

Okul hayatımın eğitimime karışmasına izin vermedim.
Mark Twain

İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır: kendisi.
Aldous Huxley

Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez.
Montaigne

Teknoloji sayesinde insanlar, teknolojinin kendisi hariç her şeyi kontrol edebilecek güce sahip oldular.
John Tudor

Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.
Peyami Safa

Tecrübe çok acımasız bir öğretmen; önce sınavı yapıyor, dersi sonra öğretiyor.
Vernon Law

Herkes tarafından doğru kabul edilen şeyler büyük olasılıkla yanlıştır.
Paul Valery

y789y789y789

tyheader111111rq9.gif

GÜNÜN EN ÇOK OKUNAN BEĞENİLENVE MOTİVE EDİCİ SÖZLER'i sizlerle paylaşma istedim...

Herkes tarafından doğru kabul edilen şeyler büyük olasılıkla yanlıştır.
Paul Valer

Ne kadar doğru bir söz! Teşekkürler güzel paylaşımın için newroses..

TEŞEKKÜRLER.......

Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.
Peyami Safa

Bende bu söze bittimalk78 Bu söze benzer "Hiç hata yapmayanlar kişiler hiç bir şey yapmayanlardır" diye de bir söz

vardı %100 düşünce gücü kitabında.

asıl bne yorumlarınız için tşk ederim!!

Başarının sırrını bilmiyorum ama Başarızılığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer.
Bill Cosby

Akıllı adamlar söyleyecek sözleri olduğu için, aptallar illa konuşmak zorunda oldukları için konuşurlar.
Plato

Okul hayatımın eğitimime karışmasına izin vermedim.
Mark TwainHerkes tarafından doğru kabul edilen şeyler büyük olasılıkla yanlıştır.
Paul Valery

BEĞENDİKLERİM=)

"Uzak mesafelere ulaşmak yakın mesafeleri aşmakla mümkündür."
(İmam-ı Gazali)
Beni öldürmeyen acı,güçlendirir...
(Nietzsche)

ya hepsi birbirinden manidar!!!

TEŞEKKÜRLER paylaşımların için.

Başarının sırrını bilmiyorum ama Başarızılığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer.

işte benimde kabul etmem ve hayatıma uyarlamam gereken söz......

hangi birine yanlış diyebilirsinizki. bir kariyer sınavında haftasonu için plan yapıyorsunuz çok eski ve çok sevdiğiniz bir arkadaşınız uzun süredir birlikte vakit geçirmediğinizi söylüyor sevgilinizde uzun zamandır birlikte vakit geçirmediğinizden şikayetçi ne yaparsınız diye sormuşlardı. seçenekler arasında ikiside davet edebileceğiniz bir tatil gibi bişey vardı. onu seçtim dedilerki ikisininde haftasonunu rezil ettiniz kendinizinkinide.Oysa ben ikiside azcık mutlu olur diye seçmiştim. :)

Memnun olduğunuza sevindim:D

anammm nie kimse msj yazmiii:D:D

dolaşmak istiyorum.

Dünya bir gündür; o da bugündür ;))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri