Su içmek için doğru zamanlama

Berilce

New member
8
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Su içmek için uygun zamanlama

Uyanır uyanmaz 2 bardak su - İç organları aktive eder
Her yemekten 30 dakika önce 1 bardak su - Hazma yardım eder
Banyodan önce 1 bardak su - Tansiyonun düşmesine yardım eder
Uykudan önce 1 bardak su - Kalp krizini ve felci önler

1. Beynimizin % 75' i sudur.

2. Vücut ısısını düzenler.
3. Hücrelere gıda ve oksijen taşır.
4. Solunum için oksijeni nemlendirir.
5. Yediklerimizi enerjiye çevirir.
6. Kanımızın % 83' üdür.
7. Atıkları (oksitleri) yok eder.
8. Hayati organlarımızı korur ve rahatlatır..
9. Kemiklerin % 22' sidir.
10. Gıdaları absorbe etmesinde vücuda yardım eder.
11. Adalelerin % 75' idir.
12. Eklem yerlerini rahatlatır / yastık vazifesi görür).

.

Sevgili berilce,çok güzel bir paylaşım.Teşekkürler.Ben eskiden çok su içerdim şimdi günde bir bardak suyu zor içiyorum:(Kendimi zorluyorum artık yeniden alışkanlık haline getirmek için.Yanıbaşımda sürahi :)

Ne diyorsun frezyacım? Su içmiyorsun da çay, çorba gibi bir şeyler içiyorsundur yani 1 bardak suyla yaşanmaz. :)) Hemen başla su içmeye. Ben tabiri caizse tam bir su kurbağasıyım. Rahat günde 2 litre tüketiyorumdur. Bu zamanlama tavisyelerini de denemek isterim, bakalım nasıl işleyecek?

Canım çay,kahve,bitki çayı,çorba onları çok tüketiyorum :))) Sadece çok su içme alışkanlığım kayboldu :( Bugün 1 litre içtim ama 8977 uyuyana kadar bir iki bardak daha içerim.Hiç olmadı alarmı kurayım bari saatte bir su içmek için :)girlhaha aa bak iyi fikir en sonunda yeteeer der saat çalmasın diye gider kendim içerim,zaten bir süre sonra da alışkanlığımı geri kazanırım smileydance Nasıl fikir idea3

Canım suyu içtikten yarım saat sonra yiyiver yemeğini,azıcık bekle bişey olmaz girlhaha

Amin.O zaman aşağı yukarı bellidir yemek saatin.Çözüm belli.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri