SU içiminin DOĞRU zamanlaması...

Ben_Sen_ve_Gofi

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Su içiminin doğru zamanlaması...çok önemliCorrect timing to take water....very important idea3

SafeRedirect.aspx

Su içiminin doğru zamanlaması bedenimizin etkinliğini en üst düzeye çıkarır -Correct timing to take water will maximize its effectiveness to Human body.

2 bardak su-Two (02) glasses of water - uyandıktan sonra-After waking up -iç organları uyandırır ( etkinleşmesine yardımcı olur )- Helps activate internal organs

1 bardak su-One (01) glass of water - yemeklerden 30 dakika önce-30 minutes before meal - sindirime yardımcı olur-Help digestion

1 bardak su-One (01) glass of water - banyodan önce -Before taking a bath - tansiyona yardımcı olur-Helps lower blood pressure

1 bardak su-One (01) glass of water - uykudan önce-Before sleep - kalp krizinden , inmeden korunmak için-To avoid stroke or heart attack

SafeRedirect.aspx

Bu iletiyi tanıdığınız kişilere gönderiniz, lütfen.....

Please pass this to the people you know about.......

Sabah sabahta iki bardak su içilmiyor ama ya :) Madem böyle söylemiş içmeye çalışacağım. Paylaşım için teşekkürler....alk78

ben sabah ve akşam olanını biliyor ve uyguluyordum ama, banyodan öncekini yeni ögrendim. teşekkürler saglıkla kalın....

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri