su gücüne örnek niyetler

babycrazy

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
NİYET ÖRNEKLERİ:

***Suyun yüksek benliği ile bağlantı kuruyorum ( bunu reiki bilenler sembollerle yapıyorlar) bu suyun kendi ph değerini

7,5’e yükseltmesini ve ben bu suyu içtikçe suyun bedenimdeki tüm dna dizilişlerini orjinal haline getirmesini, dokuları onarmasını istiyorum... şifa olsun, şifa olsun, şifa olsun, oldu bile çok şükür.. teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim..

**Yarın .............. duruma çözüm üretmeyi ve yaratıcı eylemlerle bu sorunu halletmeyi seçiyorum.

***Bütün kuşkularım, korkularım arınsın, bedenim bunlardan temizlensin.

***Suyun ruhu, zihni ve bedeni seni çok seviyorum... bedenimi dna sarmallarımdan başlayarak, tüm hücrelerimi ve dokularımı yenilemeni, bedenimin bütün fonksiyonlarını dengelemeni istiyorum.. şifa olsun, şifa olsun, şifa olsun, oldu bile çok şükür.. teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim.bad45

Sonundaki ifade neden öyle kötüki :(

Suyun gızlı mesajı adlı kıtabı okumustum,orda da cok ılgınc bılgıler vardı.bu paylasım da cok guzel emegıne saglık crazy

Ben de çok beğendim canım teşekkürler.Denemeye değer bir çalışma. Emeğine sağlık.

Ayrıca olumlamaları okurken yanımda bir bardak su bulundurup ardından içmişliğim var.

Yine kadınlar dua günlerinde okunmuş su hazırlarlar.

Suyun tadı ve kalitesi bile değişebiliyor düşüncelerinizle, okuduğunuz niyetlerle.

Hatta bu konuda bilimsel araştırmalar yapılıyor çok ilginç bir tanesini okumuştum.

Suyun pH değerini değiştirmekle ilgili bir çalışma idi, o.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri