Şu an kimi çok özlüyorsun???

Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun???

turkiyeyi ozledimmmmmmmmmmm hemde cok ozluyorum

cyber_shoot ' Alıntı:
benim özleme duygum alındı galiba içimde özlemek gibi bişiy yok 88a ama böyle olmak cok güzel
hepimiz insanız ve insanca duyguları hissedememek güzel değildir..aşk acısı da olsa,özlem de olsa,kalp kırıklığı da olsa hepsi insana özgüdür ve herşeye ramen tümü güzeldir...böyle olmak çok güzel diyen de tümüyle kalpten söylemiyordur bence..ve yine bence bu geçici bir durumdur öyle bile olsa...bana sorarsanız neyi özlüyorum diye başta çok eskimiş olmasa da henüz lise yıllarımı çok özlüyorum..kimi özlediğimi sorarsanız da 5 yıldır göremediğim ama sürekli görüştüğüm,sadece 3 saat uzağımda olmasına ramen çeşitli sebeplerden dolayı göremediğim canım bitanem herşeyim gittikçe daha da özlemini çektiğim arkadaşımı özlüyoruuuummmmm..hem de nasıl anlatamam kelimelerle... ark5

babamı çok çok çok özledim........... Nur içinde yatsın

eşimi çoookkkkkkkkkkkkkkk özlüyorummmmmmmmmm agl34

SeZeNNL ' Alıntı:
turkiyeyi ozledimmmmmmmmmmm hemde cok ozluyorum

İnş kavuşursun türkiyeye, tek özledigin bu olsun smiliyface

defduru ' Alıntı:

mekanı cennet olsun defduru allah sabır versin başınsgolsun cancazım

sevgiyle kal kiss3

babalar en az anneler kadar kutsal varlıklar allah mekanını cennet etsin babcının
defduru ' Alıntı:

Annemi ,annemin sesini,annemin kokusunu özlüyorum özlemi içimde sevgisi hala benle biliyorum ki kızını hep izliyorsun

pisimbat ' Alıntı:
Annemi ,annemin sesini,annemin kokusunu özlüyorum özlemi içimde sevgisi hala benle biliyorum ki kızını hep izliyorsun

Canım pisi hep bizimle onlar................

şu an aslında herhangi bi şahsı öslemedim ama öslediğim şey aşık olmak sevmek derinden iki sene oldu bunu hissetmeyelii...

Ben çok özledim çokkkkk .. Beni bi Ayşin ablam anlar 88a

Eski sefgilimi özledimmm agl34. Yenisi de yok zatennn .....uuuaaaaaaa 88a

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri