Sivilceler İçin Telkin Yokmu!!!

deliyimben

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle site sahibine bir kaç sorum olacak
1-)Sivilcelerle ilgili telkin koyma şansınız varmı koyarsanı çok sevinirim özellikle ücretsiz olursa
2-)Ücretli telkinleri illa internettenmi almam gerekir?
3-)İnternetten değilde eleden alabileceğimiz bi yer varmı Ankarada
Ve son olarak sorularımı okuyan ve cevaplayan herkese teşekkürler artık sivilcelerden kurtulmak istiyorum başarılarınızın devamını diler saygılar sunarım

Ynt: Sivilceler İçin Telkin Yokmu!!!

Hoşgediniz
Sivilce için cd kişiye özel yapılmaktadır.
Şu an için sadece internetten alabiliyorsunuz üstte ki menude siparis bolumune tiklayip form doldurarak alabilirsiniz.

sivilce telkinini deneyenler deneyimleriniz esirgemeyin

bugün aynı soruyu ben sormayı düşünmüştüm sen sormuşsun tşkr yani kişiye özel olma sebebi nedir acaba açıklarsanız sevinirim deja arkadaşımın dediği gibi deneyimlerinizi esirgemeyin lütfen O0

esasında tüm telkinler ( ücretsiz olanlarda dahil ) isme özel olduğunda çok daha etkili olacağı kesin...
örneğin aynanın karşısına geçip bugün ne kadar güzelim dediğinizde kendiniz mutlu hissedersiniz ama birisi size naz bugün nekadar güzelsin derse harkulade hissedersin ( ki öylesin zaten eminim :D ) bu bağlamda özel telkinlerin tümü bilinç altımızda çok daha keskin etki bırakır...
bu arada sevgili shamanic'e sevgilerle

bugün aynı soruyu ben sormayı düşünmüştüm sen sormuşsun tşkr yani kişiye özel olma sebebi nedir acaba açıklarsanız sevinirim deja arkadaşımın dediği gibi deneyimlerinizi esirgemeyin lütfen O0
Naz'cım slmactionsmile,kişiye özel olma durumu nedir biliyomusunwink77,çünkü bu sivilce telkinimusic45,
sadece senin sivilceni geçirmen için hazırlancak şekerimsevincli sevgiler ,hoşçakaalsuper

esasında tüm telkinler ( ücretsiz olanlarda dahil ) isme özel olduğunda çok daha etkili olacağı kesin...
örneğin aynanın karşısına geçip bugün ne kadar güzelim dediğinizde kendiniz mutlu hissedersiniz ama birisi size naz bugün nekadar güzelsin derse harkulade hissedersin ( ki öylesin zaten eminim :D ) bu bağlamda özel telkinlerin tümü bilinç altımızda çok daha keskin etki bırakır...
bu arada sevgili shamanic'e sevgilerle
dejaa canım gerçekten tşkrederim kendimi gerçekten harikulade hissetirdin partysmileybu konuda mütavazi olamiycam öyleyimdirde yanii:)))telkinlerin etkisinin çok farkındayım git geler geçmeye başladı sanırım herşey yerine oturuyor bir ara bunu düşüneyim

Naz'cım slmactionsmile,kişiye özel olma durumu nedir biliyomusunwink77,çünkü bu sivilce telkinimusic45,
sadece senin sivilceni geçirmen için hazırlancak şekerimsevincli sevgiler ,hoşçakaalsuper
ee heralde biliyorum da deneyen varmı etkisi nasıl öğrenmek istedim canımsapkal89

ee heralde biliyorum da deneyen varmı etkisi nasıl öğrenmek istedim canımsapkal89
utananadam e Naz'cım ,bende bildiğini biliyom zaten,öylesine şeyetmiştim benrt67,pardonsevincli

sevgilersmil56

dejaa canım gerçekten tşkrederim kendimi gerçekten harikulade hissetirdin partysmileybu konuda mütavazi olamiycam öyleyimdirde yanii:)))telkinlerin etkisinin çok farkındayım git geler geçmeye başladı sanırım herşey yerine oturuyor bir ara bunu düşüneyim

hepinizi çok seviyorum.....

BEN DENEDIM SONUÇ İNANILMAZ,HERGUN BIRAZ DAHA IYIYE GIDIYOR BUGUNE KADAR HIC BIR KREMIN YAPAMADGI ETKI SUPER SUPER SUPER

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri