Sivilce izlerinde kurtulmak için?

AVVESOME

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Sivilce izlerinde kurtulmak için bildiğiniz doğal bir yöntem var mı?

Sivilce izlerinde kurtulmak için bildiğiniz doğal bir yöntem var mı?

burda karşılaşmıştım sanırım elma köpüğü ii geliyomuş..limonlu sirkeli tariflerde vardı sanki..bi bakın isterseniz..
mutlu kalıny789

arkadasim maden suyu ile yikardi
sabah kalkinca faydasini gördü yüzüde
isil isil oldu bilginize sunulur.

her türlü lekeden kurtardığı soylenen bir krem duydum bende Derya Baykal ın programında. bu krem düşük maliyetli ve evde yapabilirsiniz. ihtiyacınız olan malzeme 1 avuç kadar balmumu ve bir su bardağı hakiki zeytin yagı. yagı yakmadan malmuyla birlkte kısık ateste bir sure eritip homojen bir karısım elde edıyoruz. bu karısımı uygun kaplarda mumkunse cam olmalı saklıyoruz ve temiz cildimiize günlük uyguluyoruz. bir bayan yanan yuzu ıcın kullanmıs ve ciddi basarı elde etmiş.

Geçen hafta bir krem getirttim Suriye'den izleri geçiriyormuş. Benim arkadaşım kullandı ilk olarak. İzleri geçmiş, yüzünün rengi açılmış ve artık sivilce de çıkmıyormuş. Ben de 3 gündür filan kullanıyorum. Etkili olacak gibi görünüyor. İzlerimde değişim farkedersem haber veririm.

Sevgiler. actionsmile

Merhaba. acaba izlerin geçtimi? bendede güneş lekesi var, çok merak ettim kremi.

Güneş lekeleri için etkili olur mu bilmiyorum. Mantıken düşününce etkili olması lazım, istersen sorarım. Kremi 2 haftadır kullanıyorum. Lekeler için bu süre erken. Ancak iyileşme gözlemlediğimi söyleyebilirim. Bir de bende de sivilce çıkmıyor. art56art56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri