Sitenin durumunu konuşalım.

Arama butonu kullanan kaç kişiyiz?

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
Mesela dün neredeyse 10-11 konu güncelledim ya da açtım kim okudu hepsini. Eskiden okuyan üyeler vardı. Tabi okumak zorunda değilsiniz. Ama benim yaptığımı siz de yapabilirsiniz. Okuduğunuz başlıklara bir iki cümle anlamlı yorum yazarsanız konu güncellenmiş olur ve zenginleşir forumda canlanır. Aslında zor değil? Sadece bilmek istediğim ne kadar okuyoruz?

sitenin hafif sakinliği daha iyi bence ya. İstanbulun eski hali gibi. Kaliteli ama tenha.

Ana sayfada üst tarafa hemen görülebilecek bir yere, site üzerinden üyelerle sohbet edebileceğimiz bir bölüm açamaz mıyız?

Ana sayfada üst tarafa hemen görülebilecek bir yere, site üzerinden üyelerle sohbet edebileceğimiz bir bölüm açamaz mıyız?

sorumu tekrarlayayım istedim.. art56art56

Eğer biz istersek, olarr bence... :)

Eskiden varmış kaldırılmış. Kaldırılma nedeni de şuydu: gelenlerin orada sohbet edeceği ve forumun içeriğini oluşturabilecek konuların orada kaybolup gitmesi ihtimali ile kaldırıldığını biliyorum.

Enteresan ama katılmıyorum.. blook
Sohbet kısmında konuşulacak konular var (genel konular gibi) özel konular var (günlükler, vs gibi). Ya da özel mesajın yeri ayrıdır, sohbet ortamında nasılsın demenin yeri ayrıdır.
Bence bir konunun tartışma yerlerinden biride sohbet ortamıdır. Sitede paylaştığın konuyu sohbet ortamında tartışabilirsin mesela. Böylece unutulmuş konular tekrar gündeme gelir. Belkide site biraz daha canlanmış olur, üyeler kaynaşır.
İlginç bir bakış açısı, katılmıyorum ama saygı duymak gerek..
4897

Madem istekleri yeniden gündeme getiriyoruz ben de mobil platformlarda da rahat kullanım için bir şeyler yapılmasını istiyorum. Tablette bir nebze de cep telefonunda ne okunuyor ne yazılıyor bence önemli bir ihtiyaç. Tapatalk gibi bir platforma entegre edilir mi bilmiyorum eğer yapılabiliyorsa çok güzel olur. Atakan Bey'in hazırladığı eğitimler haricinde buluşmalar da vardı sanırım eskiden. Benim gibi sosyal olmayanlar için elisya'nın fikri de güzel aslında. Mesela ben yöntemlerin daha etkin kullanılmasına dair tartışmaların yapılması taraftarıyım. Kendi araştırmalarımın yanında basit gibi görünen bir fikrin tüm sistemi değiştirebileceğine inanıyorum. Bunun için daha pratik olarak anlık mesaj bölümü oluşturulabilir. Tabii sweet'in bahttiği handikap mutlaka olacaktır.

Merhaba arkadaşlar.Sosyal medyanın daha aktif olması bir çok aktif olan forum pasif hale getirdi.Forum ile ilgili yazilim konusunda destek aldiğimiz kişiler pek kalici olmadi.
Şu an için android bir yazilim üzerinde calisiliyor.Bu yazilim ile telkinler daha pratik bir şekilde kullanilabilecek.
Android yazilimini yazan kişiden memnun kalirsak server bakimi forum site güncellemeleri içinde anlaşacağız.
Foruma karşilik beklemeden destek olan emek veren tüm yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Ayrıca sohbet bölümünün eksikliğini çoğu zaman hayatım değişti kafesi başlığı altında telafi ettik hala yapılabilir. Orada sohbet tarzı mesajların paylaşıldığı özel bir bölüm aslında. Mesaj düzenleme paneli daha hızlı olabilir mesela sayfa yenilenmeden mesajı düzenleyebildiğimiz arayüzler de mevcut bence bu da olmalı.

Merhabasevincli

Güzel günlerdi yaşayan biri olarak özlüyorum açıkçası cat56

Ben geri geldim yeniden alışmaya, paylaşmaya , gelişmeye , değişmeye k8908

Çok sevindim tekrar hoş geldiniz. Sitenin işleyişini, değerini bilen insanların varlığı kaliteyi her daim arttıracaktır.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri