Sitemizin Giriş Sayfasına Flash Intro Yaptirilacaktır..

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Sitemizin giriş sayfasına flash müzikli yada müziksiz olabilir animasyon yapilacaktır..

Sitemizi en iyi şekilde anlatan nasıl bir animasyon olabilir..
Neler kullanilabilir.

Nerelere link verilebilir.
Bu hafta bu intro ile ilgili bilgileri yapacak kişiye göndermem gerekiyor.Fikirlerinizi bekliyorum...

Ynt: Sitemizin Giriş Sayfasına Flash Intro Yaptirilacaktır..

Belki flashta, bi ayna olabilir aynanın diğer tarafına geçildiğinde herşeyin daha netleştiği, güzel ışıkların yayıldığı en sona da hayatım değişti yazısı ya da bir sologan olabilir...ya da hayatım değişti yazısı bu aynanın içinden güzel bi mekana geçiş yapabilir...

YESHAPPY ' Alıntı:
Belki flashta, bi ayna olabilir aynanın diğer tarafına geçildiğinde herşeyin daha netleştiği, güzel ışıkların yayıldığı en sona da hayatım değişti yazısı ya da bir sologan olabilir...ya da hayatım değişti yazısı bu aynanın içinden güzel bi mekana geçiş yapabilir...

Güzel bir fikir..
Aslında Ayna dan sitemizde ki smileylar teker teker hoplayabilirler...Seçelim aralarından...
dusun 44 sapkal89 şaşkın terli345 super partysmiley guitar derty blook blissy k8908 uy897 wave 4897 hpm1 idea3 hpm2

blissy :))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri