Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz?

kadirayvaz

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sitemize girdiğinizde;biliyorsunuz sağ üstte renkler var.İstediğiniz rengi istediğiniz zaman seçerek ekran rengini değiştirebiliyorsunuz.Ben zaman zaman değiştiriyorum.MÜzik çeşitlerini değiştirdiğim gibi.Epeyce uzun zamandır,mavide sabit.Merak ettim sizler daha çok hangi rengi tercih ediyorsunuz?Hepimiz renk tercihimizde de uyumu sağlamışızdır inşallah......
Atakan bey!!!!!Sizin renk tercihinizi de merak ediyorum.Selam ve sevgiler herkese art56art56 art56art56 art56art56 smiliyface smiliyface smiliyface

Ben pembe rengi trercih ediyorum.Bu arada üstte ki banner resmi yakinda renkler ile uyumlu olacak.Şu anda sadece mavi ancak renk değiştirdiğinizde banner rengide uyumlu olarak değişecek.

mavi ve tonlarını kullanıyorum özellikle ilk baştaki renk genelde o
maviye farklı bi hayranlığım vardır erkeklikle felan alakası yok bunun bizim aşkımız farklı :)
seviyorum seni mavi diğerlerinin hiç şansı yok
utananadam blissy
98569

mavi ve tonları

Tüm renkleri kullanıyorum ama benim favori rengim açık mavi ve mor. sung66

Mavi'nin üstünlüğü devam ediyor.

avi907 ' Alıntı:
mavi ve tonlarını kullanıyorum özellikle ilk baştaki renk genelde o
maviye farklı bi hayranlığım vardır erkeklikle felan alakası yok bunun bizim aşkımız farklı :)
seviyorum seni mavi diğerlerinin hiç şansı yok
utananadam blissy
98569
kadirayvaz ' Alıntı:
Mavi'nin üstünlüğü devam ediyor.

Aynen.Bizim aşkımız farklı bizde farklıyız fbsmile ayrıca gözümü yormayan tek renk bu.Diğerlerinide arada bir kulanıyorum ama en güzeli bu.Sarı lacivert kombinasyon olsaydı daha iyi olurdu da Atakan abi gsli teklif bile edemeyiz çok kızar dl67 fbsmile blissy gssmile

ben kırmızıyı tercih ediyorum.. çok güzel bi ton bu... kırmızı normalde o kadar sevmem ama buradaki çok güzel onayi

Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz?

Ben pembe rengi kullanıyorum girince siteye hemen birşeyler yazasım geliyor. gulensmiley

arkadaşlar bu durumda birş ey itiraf ediyorum ki ben o renklere basınca ekranın renginin değiştiğini bilmiyordum. :) utananadam utananadam utananadam
hep merak ederdim bunların burda ne işi var diye oku üstüne getirip bekledim hani tıklama işareti çıkar mı ki diye ama hiç tıklamamışm demekki farketmedim ne işe yaradıklarını. 4897
bundan sonra hepsinden kullanırım artık. özellikle kırmızı pembe mor lila gibi canlı renkler daha hoşuma gidicek. 98569

benim hayatım berbat geçiyor çevremdeki herkesle aram kötü derslerim iğrenç gidiyo kendimi anlız ve kimseiz hissediyorum ama burdan güç bulucam kendini güven telkini dinliyorum işe yaramasını istiyorm benim gibi olan var mı aranızda nasıl başa çıktı bu durumla sad456

alışamadım bir turlü sığlara,
benim yolum derinlere derinler mavidir smiliyface

selam,
bende moru tercih ediyorum ama siyahta olsa fena olmazdı onayi

Tabi ki MORRRRRRRRRRRRR 44

ATESS RENGII BENI COK RAHATLATIYO YAA O YÜZDENN HERZAMAN SARI VE TONLARI

selammmmm

ben de renklerin değiştiğini bilmiyodum,hemen şimdi pembe yaptım ama mavi de oldukça iyi uy897

morrrr ttli3

mavi kulanmamistim ama oldukca iyi

bu renkler gercekten duygularini etkiliyor insanin tesekkurler atakan bizi dusundugun icin kiss3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri