Sitemiz Taşındı

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Yurt içi serverlardan yeterli düzeyde verim alamadığımız için siteyi Almanya'da bir server'a taşidik.Bu nedenle sabah yazılan bir kaç mesaj silindi...
Sabah yazan üyelerimiz yazılarını tekrar ekleyebilirler...

Ynt: Sitemiz Taşındı

Güzel olmuş, hızlanmış forum. alk78

Tamam Atakan bey
bnim sabahki mesajlarım silinmiş bunun sebebini sormuştum başka bi konunn içinde, şimdi anladım tekrar çok teşekkür ederim

yeni adresimiz hayırlı uğurlu olsun...
blume905zo6.gif

hepimize bol iletişimli günler dilerim.. bir kaç gündür site içinde link geçişlerinde sorun yaşıyordum şimdi süpper...

738571i0l7i7jppmry9.gif
link link dolaşabiliyorum... sevincli

Bende hayırlı olsun diyorum öncedne site baya yavaştı ama şimdi hızı oldukça iyi yeni server işe yaramış görünüyor

hayırlı olsun...... 25889

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri