Site de yaşanan kesintiler ile ilgili duyuru

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Şu an bulunduğumuz server'da aylardır sorun yaşamıyorduk.Son bir haftadır ise kesintiler oluyor.Bu şekilde kesintilerin devam etmesi durumunda önümüzde ki hafta başka bir server'a taşınacağız...
Taşınma aslında çok da istemediğimiz bir durum.Bu esnada siteye 1-2 gün ulaşilamayabiliyor.Ancak mecbur kalınması durumunda başka bir alternatif gözükmüyor...
Bilgilerinize

Ynt: Site de yaşanan kesintiler ile ilgili duyuru

ben de iyice meraklanmıştım bu konuda, ne oldu da 2-3 gündür girememeye başladık diye siteye, umarım böyle bir durum olmaz, server güçlüdür.

Tam ben üye oldum kesintiler başladı.bu kötü oldu benim için sad456
Server değişecek mi? acaba belli mi ne olacağı?

umutsuzmavi ' Alıntı:
Tam ben üye oldum kesintiler başladı.bu kötü oldu benim için sad456
Server değişecek mi? acaba belli mi ne olacağı?
Hafta içinde server değişecek...
O zamana kadar bir hafta süresince zaman zaman kesintiler olabilecek...

oh ne güzel olacak, iyicene gınaa gelmişti. super

Server ile ilgili sorun bugun giderilmiş gözüküyor.Bu durumda siteyi taşımamıza gerek kalmadı.

hayırlı olsun 25889 956k

hayatimdegisti ' Alıntı:
Server ile ilgili sorun bugun giderilmiş gözüküyor.Bu durumda siteyi taşımamıza gerek kalmadı.

hayatimdegisti ' Alıntı:
blissy sapkal89

hakkaten ya bugün hiç pürüz yok maaşallah, murattan ferrariye binmiş gibi hissediyorum khkh56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri