sıradan etkiler mi?

dance_4_life

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
2 gün oldu ego güçlendirici (doğa) dinliyorum.yatarken ve gün içerisinde sürekli dinliyorum.
aşırı baş ağrısı
sürekli bir uyku hali
bitkinlik
aşırı açlık hissi ve susama
uyku hali var ancak yatağa giriyorum uyuyamıyorum
kendimi dinç ama çok boşlukta hissediyorum
etkiler normal mi acaba bir de son yazdığım dinç ama boşlukta gibi hissetmem geçici bir süreç mi?

inan aynı şeyler bendede oluyor.bunlar normal etkilerde, bende gün içinde sıkılmalar oluyor.böyle içim sıkılıyo yani.asıl ben bundan endişeliyim..

ben ortalama 2 haftadır dinliyorum artık hiç bir etkisini görmüyorum sadece kulak aşinalığı olduğu için dinliyorum

moralini bozmak istemem ama benzer durumlarıki bende migren vardı zaten artık yokda 3 ay yaşadım aynı durumu günde 15 tane vermidon novalgin nebulduysam agrı kesici olarak içiyodum baş agrısı 1 ay sürdü gerikalanları önemli diil zaten sabret 1 ay böle

etkiler farklılık gösterebilir iç sıkılması falan bunları olumsuzluk olarak algılama deyişim başlamış işte ne güzel sevinmelisin telaşa gerek yok bırak başın arısın için sıkılsın

2 gün oldu ego güçlendirici (doğa) dinliyorum.yatarken ve gün içerisinde sürekli dinliyorum.
aşırı baş ağrısı
sürekli bir uyku hali
bitkinlik
aşırı açlık hissi ve susama
uyku hali var ancak yatağa giriyorum uyuyamıyorum
kendimi dinç ama çok boşlukta hissediyorum
etkiler normal mi acaba bir de son yazdığım dinç ama boşlukta gibi hissetmem geçici bir süreç mi?

sadece ego güçlendirici mi dinliyorsun, suçluluk telkinini dinlemedin mi,başlangıç olarak ikisini öneriyorlar ya o açıdan sordum:))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri