- Reaksiyon puanı
- 0
Bu da Sınırsızmavi'nin günlüğü olsun, hadi hayırlısı... sung66
girlhahasınırsızmavi ' Alıntı:Bu sabah babam, "gece evden biryerlerden su sesi geliyordu, bu suyu kim açık bırakmış dedim, musluklara baktım kapalı, nerden geldiğini anlayamadım" dedi Ben de yok o benim telefonumdan geliyordu ben uyurken dinliyorum dedim, babam şaşkın şaşkın bana bakıp tövbeestağfirullah bir yaşıma daha girdim dedi. khkh56 Açıklamak isterdim ama subliminal falan anlamayacaktı tabi, üstüne üstük ne işe yaradığından bahsedicek olsam sorunlu olduğumu düşünecekti. Sustum ve gülümsedim sadece s45apk
sınırsızmavi ' Alıntı:Bu sabah babam, "gece evden biryerlerden su sesi geliyordu, bu suyu kim açık bırakmış dedim, musluklara baktım kapalı, nerden geldiğini anlayamadım" dedi Ben de yok o benim telefonumdan geliyordu ben uyurken dinliyorum dedim, babam şaşkın şaşkın bana bakıp tövbeestağfirullah bir yaşıma daha girdim dedi. khkh56 Açıklamak isterdim ama subliminal falan anlamayacaktı tabi, üstüne üstük ne işe yaradığından bahsedicek olsam sorunlu olduğumu düşünecekti. Sustum ve gülümsedim sadece s45apk
y789sınırsızmavi ' Alıntı:Bu sabah babam, "gece evden biryerlerden su sesi geliyordu, bu suyu kim açık bırakmış dedim, musluklara baktım kapalı, nerden geldiğini anlayamadım" dedi Ben de yok o benim telefonumdan geliyordu ben uyurken dinliyorum dedim, babam şaşkın şaşkın bana bakıp tövbeestağfirullah bir yaşıma daha girdim dedi. khkh56 Açıklamak isterdim ama subliminal falan anlamayacaktı tabi, üstüne üstük ne işe yaradığından bahsedicek olsam sorunlu olduğumu düşünecekti. Sustum ve gülümsedim sadece s45apk
sınırsızmavi ' Alıntı:Bu sabah babam, "gece evden biryerlerden su sesi geliyordu, bu suyu kim açık bırakmış dedim, musluklara baktım kapalı, nerden geldiğini anlayamadım" dedi Ben de yok o benim telefonumdan geliyordu ben uyurken dinliyorum dedim, babam şaşkın şaşkın bana bakıp tövbeestağfirullah bir yaşıma daha girdim dedi. khkh56 Açıklamak isterdim ama subliminal falan anlamayacaktı tabi, üstüne üstük ne işe yaradığından bahsedicek olsam sorunlu olduğumu düşünecekti. Sustum ve gülümsedim sadece s45apk
teşekkür ederim, sizler gibi güzel insanlar da yanımda olunca, inşallah yavaş da olsa sağlam olacak bu değişim blissyecem18 ' Alıntı:y789sınırsızmavi ' Alıntı:Bu sabah babam, "gece evden biryerlerden su sesi geliyordu, bu suyu kim açık bırakmış dedim, musluklara baktım kapalı, nerden geldiğini anlayamadım" dedi Ben de yok o benim telefonumdan geliyordu ben uyurken dinliyorum dedim, babam şaşkın şaşkın bana bakıp tövbeestağfirullah bir yaşıma daha girdim dedi. khkh56 Açıklamak isterdim ama subliminal falan anlamayacaktı tabi, üstüne üstük ne işe yaradığından bahsedicek olsam sorunlu olduğumu düşünecekti. Sustum ve gülümsedim sadece s45apk
buarada günlüğün hayırlı olsun canım güzel değişimlerinle dolsun kiss3
Teşekkür ederim Akın bey t678Akın Berk ' Alıntı:günlüğün hayırlı olsun alk78
sağolun, çok teşekkür ederim actionsmileSpY.GaMe ' Alıntı:günlüğünüz hayırlı olsun güzel haberlerle dolsun sapkal89
Teşekkürler, sınırsız enerji ve sınırsız dostluğunuz da olursa yaşamım sınırsız maviliklerle dolar inşallah mlk34Mustang ' Alıntı:Günlüğün hayırlı olsun .
Hayatında sınırsız maviliklerle dolsun.
sahip olduklarımızdan fazlasını istemek, hatta en iyisine sahip olmayı istemek hepimizin hakkı elbet güzel kardeşim. aile dediğin aile gibi olmalı.sınırsızmavi ' Alıntı:Bugün çok mutsuz ve umutsuzum, sevgi, ilgi, sohbet ortamından yoksun bir aile ortamında yaşıyorum, hayatım boyunca burada yaşadım, artık çok sıkıldım. Sevgi, muhabbet, sohbet, espri olan bir aile ortamım, bir hayatım olmasını istiyorum. Bu ortamda bir türlü kendim olamıyorum. Burada benim olumlu yönümü besleyen değil köstekleyen bir yaşamın içindeyim, robot gibi, suskun, fazla konuşmayan, iletişim eksikliği olan bir ortamda nasıl sürekli olumlu ve pozitif olabilirim?
BİRİ BANA GELSİN O DA KİMSİN??
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.