SINIRLAR (Başkalarına HAYIR diyemeyenler için...)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yakamoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yakamoz

New member
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
7
9789757397915.jpg

Hayatınız kontrolünüz dışında mı?
İnsanlar sizden yararlanıyor mu?
Hayır demekte zorlanıyor musunuz?
Gerçekleşmeyen arzularınız yüzünden hayal kırıklığına uğruyor musunuz?
Sağlıklı ve dengeli bir hayat biçimi için kesin sınırlar çizmek gereklidir. Sınırlar, sorumluluk alanınızı belirleyen kişisel çizgilerdir. Diğer bir deyişle, sınırlar kim olduğumuzu ve kim olmadığımızı tanımlar.
"Bu kitap, kendisini hayır diyememe özelliği için hapseden insanlara, anlayış ve özgürlük kapısı açacaktır.

Yazar :Henry CLOUD
Çevirmen :İdil GÜPGÜPOĞLU
Basım :01.06.1996
ISBN :9757397911
Sayfa Sayısı : 312

Fiyatı : 10.5 YTL

İndirimli Fiyatı : 8.4 YTL
http://www.sistem.com.tr/disp.php?kod=14916

Bu kitabı okumadan önce ben de HAYIR diyemenler grubundandım, ta ki bu kitabı okuyup uygulamaya başlayıncaya kadar. Şimdi HAYIR diyebilmenin hafifliğini yaşıyorum. blissy

"Sağlıklı ve dengeli bir hayat biçimi için kesin sınırlar çizmek gereklidir."

Evet arkadaşlar, bu çok doğru, ben de kendi düşüncelerimi fikirlerimi söylediğimde çok daha huzurlu hissediyorum kendimi.

Ama bu herzaman kolay olmuyor hatta bazen gereksiz yere suçlu hissediyorum kendimi. Telkinler biraz arttırdı bunu, sevinçliyim kahvesmiley

Sınır çizmek çok önemli ama bu, kitap okumakla oluyor mu gerçekten, öyleyse ne mutlu 956k

Kitapta, sınırların uygulama alanları ve uygulama aşamaları akıcı ve anlaşılabilir bir dil kullanılarak yazılmış.
Dolayısıyla rahatlıkla hayata geçirebilir ve uygulanabilir özellikte bir kitap.

Ama sizin de dediğiniz gibi HAYIR derken suçluluk hissediyorsanız, bu kitabı okurken Ego Güven Güçlendirici ve Suçluluk Telkin mp3 lerini dinleyin sonuca sizde şaşıracaksınız super

İNSANLAR

İnsanlar da ülkelere benziyor
Sınırları var, yüzölçümleri
Yasaları var
Bayrakları, ilkeleri
Kimi dağlık bir arazidir.
Kimi kıraç
Kimi bereketli
Kimi dardır
Kimi engin göz alabildiğince
Kiminin sınırlarından sıkı pasaport denetimiyle girilebilir.
Elini kolunu sallayarak girersin kiminden içeri
Sonuçta ne küçümse insanları kızım
Ne de önemse gereğinden çok
Ama anlamaya çalış
Nedir ve ne kadar genişleyebilir yüzölçümleri

ATAOL BEHRAMOĞLU

hmmmm lerzan hanım türkiyeyi kapmış o zaman bende herkesin tercih edeceği 2.seçeneği seçiyorum bunu da ben kapmış olayım.... Tacikistan :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri