Silinen Mesajlar Hakkında

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Virüs problemi nedeni ile Cuma günü alınan yedeği yüklemek zorunda kaldık.
Bu sorun nedeni ile Cuma gününden sonra eklenen mesajlar foruma eklenmemis gibi görünmektedir.
Sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler.

Eklediğiniz yazılardan pc nizde olan varsa tekrar ekleyebilirsiniz.
Ayrıca Cuma günü sonrası üye olanların üyelikleri de aktarılamadığı için tekrar üye olmaları gerekiyor.

Geçmiş olsun Atakan Bey.. Bunda da vardır bir hayır. Üyelerimizin anlayış göstereceğini düşünüyorum.. Her zaman olan birşey değil sonuçta..

saygılı sevgiler

Virüs problemi nedeni ile Cuma günü alınan yedeği yüklemek zorunda kaldık.
Bu sorun nedeni ile Cuma gününden sonra eklenen mesajlar foruma eklenmemis gibi görünmektedir.
Sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler.

Eklediğiniz yazılardan pc nizde olan varsa tekrar ekleyebilirsiniz.
Ayrıca Cuma günü sonrası üye olanların üyelikleri de aktarılamadığı için tekrar üye olmaları gerekiyor.
Bu durumda benimde kapatılmış üyeliğim yeniden açıldı. Hey Allah'ım khkh56

HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN.. SAĞLIK OLSUN..t678

Bu durumda benimde kapatılmış üyeliğim yeniden açıldı. Hey Allah'ım khkh56

Günlüküm gitmişş,galiba yazılarımdan da kaybolan varr
Ama bi şey diyeyimmi?
Seni geri döndürmüş ya şu virüs,ayy hiçbirini görmüyor gözüm şu anda,birazdan söylenecem ona,şimdi kikirdiyorum:)

ihihii,virüsün fendi,cadıyı yendii y789

Allah ım bende ne düşündümki insanlar sisteme virüs koyarlar (Hoopono'po) Bunun mantığını anlamıyorum.Bişey düşünmüşüz demekki bak :)
..sorumluluğu üstüme alayım diyecem ama oda sakat Atakan kardeşim üstümüze gelecen bu sefer yok yok )
Site açıkmı diye bakiim dedim açılmış iyi

Geçmiş olsun Atakan bey. Vardır bir hayrı bununda.

Günlüküm gitmişş,galiba yazılarımdan da kaybolan varr
Ama bi şey diyeyimmi?
Seni geri döndürmüş ya şu virüs,ayy hiçbirini görmüyor gözüm şu anda,birazdan söylenecem ona,şimdi kikirdiyorum:)

ihihii,virüsün fendi,cadıyı yendii y789
Ay kıyamam ben sana canım benim ya =)) Ama hakkattende bir virüs beni yendi. Bin bir zorlukla üyeliğimi kapatmıştım, Atakan Beye söylüyorum cevap bile vermiyorkhkh56 En sonunda sanırım Özlem Hanım kapattı :D Neyse bunda da vardır bir hayır. Bakalım şimdi kime cadılık yapçam? khkh56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri