sharlatan

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* an ıtıbarıyle çaylak olan yazar.*

* beğenerek okuduğum yazar.sözlüğün manevi babalarından.*

* begenerek okuyorum fakat sharlatanın dini ve manevi konularda yazmasının yanında diger konularada el atmasını bekliyorum

* the kene gibi hazırlık mahkumu bir yazar.

* istanbulla koceli arası bi yerde hazırlık okuyan okumaya çalışan hazırlığı geçerse mühendis adayı olacak yazar

* sözlüğün en küçüğü *

* gol makinası yazar.

* bu akşam the kene ve benle beraber beyaz show'un goster kendini bölümünde görebileceğimiz yazar.sabırsızlıkla bekliyoruz.the kene ve benim olmam nedeniyle ekranınızı elinizle tutmanızı tavsiye ederim.yoksa çatlayabilir.

* benim gibi cm oynamayı seven yazar. tuttuğumuz takımlar her ne kadar ezelli rakip olsa da adamakıllı futbol konuşmaktan mutluluk duyduğum arkadaşım.

* yazılan entryleri dikkatle okuyan,takip eden,sözlükteki dalgın yazarları uyandıran* okunası ve takip edilesi yazarımızdır.kolay gelsindir.tekrar kendisine teşekkür ederim.

* tam ensesinden sokup kkka den öldürmeyip süründüreceğim yazar.**

* the kene gibi şirinlik abidesi yazar.

* entryleriyle dikat çekmiş yazardır. keşke daha fazla yazsa dedirtir.

* dini konulara sık vurgu yapmasıyla artık sıkmaya başlayan yazar,sildiğim insan.hep geyik,hep dini entryler,hep spor yazılmaz ki birader.*

* zaman zaman artistligini takinan bir yazar ama her zaman yazmaz yani

* dansözlüğün ...na koyan yazar

* şu sıralar ortalarda görünmeyen yazar.başka nickle de mi yazıyor yoksa.yakında ortaya çıkar.ne diyelim hayırlısı

* kendine daha iyi bir nick secemezdi bence demek istdeğim yazar.

* savunduğu saçmalıklar gerçekleşse bu ülkeden ilk kaçacak olan, laf olsun diye laf eden yazarrrr..

* "bir nick bir yazara bu kadar mı yakışır" dedirten yazar. *

* nicklerimizin ilk üç harfi aynı olduğu için okunuşta bir benzerlik olmasından dolayı üzülmeme neden olan yazardır.. zira kendisi sıkı bir şeriatçıymış..

* atmosferdeki azotu paylaşmaktan bile hicap duyduğum yazar.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri