Sf için en etkili telkin??

anlatilamayan

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben telkinleri 2 haftadır dinliyorum şimdi listeme 2 telkin eklemek istiyorum.Ama çok kararsız kaldım,direk sf mi dinlemeliyim,yoksa başkalarının düşüncelerini önemseme yi önce dinlesem daha mı mantıklı olur?Bi de yanımda birisi varken insanların yanından geçerken konuşmamı kesiyorum genelde topluluk karşısında konuşma buna iyi gelir mi,onu mu önce dinlemeliyim?Ama sosyal fobinin tüm belirtileri bende yok o yüzden sosyallik arttırıcı da yeterli olabilir mi?Ama hangisi ama hangisiii? Lütfen yardımmmsevincli

bende de sf war...burdaki yorumlardan okduğum kadar sf telkiiini ii gelmior..ben kendi deneyimi söylim sana ilk başta suçluluk ve ego çok ii gelmiştii.

Peki o zamann baskalarinin dusuncelerini onemsememeyi ekledim,tesekkurlermusic45

telkin metinlerini okuyun bence.. hangisine gereksinim iniz olduğunu anlayabilirsiniz böylelikle.. bu tam benim ihtiyacım olan şey dediğimiz şey le sizin ihtiyacınız olan şey aynı olmayabilir :)

ben koruma kalkanını sevdim :)

sevgiler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri