C
cicek1973
Guest
Arkadaşlar Sevmediğiniz birine `Seni seviyorum` dediğiniz oldu mu?
Yada söylemek zorunda kaldınızmı?
Yada söylemek zorunda kaldınızmı?
hahaha gerçekten ne yazmışım ben oyle çok agır olmuşTürk ' Alıntı:jaunty bu ne anlatım böyle kafam döndü f678h
evet bir kaç ay önce siteyle tanıştıgımda bunları yazmışım ..oysa şimdi sorulsa sevmediğiniz birine seni seviyorum der misiniz diye....haketmesede gülümserim ona ...onu oldugu gibi kabul ederim.. onu degiştiremem ama ona bakış açımı degiştiririm.ve ben bunu yaptıgımda kişilerin önceki tutumuma karşı verilen tepkinin tersine kendilerine bakıp özeleştiri yaptıklarını gördüm.nasıl baktıgım sihirli bir anahtarmış... ttli3güllerinperisi ' Alıntı:Sevmediğim birine asla seviyorum demem...Günlük koşuşturma içinde diyaloga girdigimiz iş arkadaşlarımız arasında bile haketmeyene gülümsediğimde, beraber yaşadıgım kişlere saygı duyduğum için merhaba dediğimde bile pişmanlık duyabiliyorum... Kişileri haklı oldugunuz halde affettiğinizde bunun anlaşımadıgını görüyorum...yozlaşan ilişkiler, duygular...Yaradandan ötürü sevip , affettiğinde kişiler kendilerine dönüp bakmayı ,öz eleştiri yapmayı ihmal ediyorlar.. dunk56
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.