sevgilerle...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

vitamin61

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba ben geldimmm...bana da yardımcı olurmusunuz...bugünlerde çok mutsuzum.

merhabalarr blissy emin oll mutluluk çokk yakınlarda bi'yerlerde sevincli ama inanman lazımm art56art56

insanları huzursuz eden şeyler olaylar değil olaylara nasıl baktığındır bakış açını değiştirirsen muzsuzum lafını ve düşüncesini hayatından kolaylıkla çıkarabilirsin en büyük yardımcın kendinsin unutma super
hoşgeldin vitamin61 mutlu paylaşımlar sapkal89

nasıl bi hayal kurayım. gözümde canlandıramıyorum onu:D

Merhaba vitamin61 .Mutlu olman icin bir sebebin var artik .956kPaylasimlarini cani gonulden,kalbinden dinlemeye hazir o kadar insan varki sitede ,uyelerden calisanlarina kadar hepsi birer melek O0 site ayni zamanda insanin kendini bulmasina ve tanimasina ciddi anlamda vesile oluyor.Ben yeni geldigimde google da her gun konular okurdum insani neler mutlu eder diye ,bulamazdim ama burada buldum .Dinlenilmek ciddiye alinmak,saygi almak beni mutlu ediyor ve sende bugunden itibaren mutlu olacaksin eminim.Telkinlere hemen basla bence .Mutluluk smil56kendiliginden sessizce yerlesecek ve sen cok sasiracaksin bu nasil oldu diye.Sucluluk+ego telkinlerinden baslamalisin .Mutluluk cok yakinda sedece onu gormene yardimci olmak icin bu telkinler yapilmis

canım benim öncelikle hoş geldin.sevinclimutlu paylaşımlar diliyorum.mutluluğu uzakta arama sana okadar yakınki kalbinde saklı.sen onu farkettiğinde o bütün ihtişamıyla hayatına akacaktır.sevgilerle mutlu kaly789

hoşgeldiniz.
mutlu paylaşımlar diliyorum.
sapkal89

hoşbulduk. hepinizi canı gönülden kucaklıyor ve teşekkür ediyorum...

merhaba hoşgeldiniz mutluluğunuz daim olsun.sevgiyle kalın...

cansın...actionsmile

hoş geldiniz hoşça olun....

mutsuz olmanıza neden olan sorununuz ne ?mutlaka küçükte olsa bir sorun vardır sizi mutsuz eden şey belkide daha sonra mutluluğunuzun anahtarı olacaktır ?:))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri