Sevgi Bağı Kurma Meditasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cicek1973
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
khkh56 şimdi ben de eklendim size gülüyorum alemsin aysegulcum :))) ama gülmek çok güzel birşey ışık saçan bir sihir gibi :) hele de sevdiğin kişiyle gözgöze gelip karşılıklı gülüyorsanız tamam. Yakın sizin ilanı aşkınız benden söylemesiu859wave

yok be pamukcum pek mümkünü olan bir aşk degil,hiçbir kosul tutmuyorkı yani aşk olur ama ilişki olmaz farklı dünyaların insanlarıyızy789 ay gülerim aglanacak halıme.khkh56

seni çook iyi anlıyorum canım :(( nasreddin hoca gibi merdivenden düşeni merdivenden düşen anlarkhkh56

konuşuruz ama aklıma kaydettim :))) art56art56 ben şimdi cıkmak zorundayım sad456

çok öpüyorum sevgilerimle ayşegülüm kiss3

Güzelmiş güzelmişte ölçülebilir sonuçlar varmı, arkadaşlar çok güzel kurgulamalar bunlar. Geçenlerde de bitanesi hayali bi kedi beslemeye başlamış başkalarına nasıl besleneceğini anlatıyordu. Düşünce güzel ama karşılaştığınızda yapmanız Ayşegül de olduğu gibi bizi zor durumlara düşürebilir. Uzaktayken yapmaya kalkınca bütünü gün işi gücü bırakıp balon yollayacak arkadaşlar olduğuna bahse girerim. Düzenli abartmadan günde 5-10 dk yapılmasında bence sakınca yok güzel sonuçlar alan arkadaşlarla paylaşalım. Ancak lütfen kontrolü kaybetmeyelim. Unutmayın Su hayatın kaynağıdır ancak fazlası felakettir.

hayal değil mi bunlar.Gerçekleştiğini ispat edebilecek var mı

Cevap: Sevgi Bağı Kurma Meditasyonu

Neye inanırsanız onu yaşarsınız diyorum sadece.
Kafanızda sorgulamalar olursa hep sorgulamalar yapacağınız şeyler yaşayacaksınız,hep mutlu olmayı seçerseniz sizi hep mutlu edecek insanlar ve olaylar girecek hayatınıza.
Günde 5 dakikanızı ayırarak sevgiyi hayatınıza çekeceğinize inanırsanız bunu da başarırsınız.

Nerden mi biliyorum?Hergün karşılaştığımız olaylardan.Yıllardır yaşadığım şeylerden.Ve çevremde olan ya da olmayan insanların yaşadıklarından,gördüklerinden.

Hoş kimsenin kimseye birşey kanıtlamaya da ihtiyacı yok ki.İnanan inanır alır cebine koyar,inanmayan yürür gider.Seçim kendisinin.

Neye inanacağını seçmekte inisiyatif alabilme meselesi galiba.

Sevgiler saygılar kiss3

Ben bu baloncukları çok sevdim daha okurken alımdan geçen 4 kişiye baloncuklarımı gönderdim bile hatta 4ünede aynı anda bile gönderebiliyorum. Bir kitapta melek tozları diye birşey okumuştum. Ortam kötüleştiğinde bir meleğin geldiğini ve onun heryere herkesin kafasından aşağıya simli gibi ışıltlı beyaz melek tozlarını serptiğini görüyorum hatta içinde kayboluyoruz. O anda insanlarda değişme oluyor demekki bu sevgi baloncuklarıda işe yarayacak. Aşık olduğum kişiye arkadaşken bilgisayarda resmine odamı loşlaştırıp romantik müzik eşliğinde saatler ve günlerce baktım. Onunla konuştum. Ona onu çok sevidğimi ona aşık olduğumu anlattım onun resmine bakarken. Çok iyi geliyor ve işe yarıyor. İnanın. Herşey inanmayla alakalı inanmazsanız hiçbirşey olmaz.

Saatler 22 22 ben birazdan odama gidip önce sevgi meditasyonu yapıcam sonrada afetme meditasyonu yapıcam sonrada telkinlerimi koyup fıstık gibi uyuycam.

Uygulayanlar yorum yapın lütfen paylaşın bizlerle ve daha bir severek isteyere yapalım yaptıklarımızı. Sevgiler. İyiki varsınız. Teşekkürler bu güzel paylaşımlarınız için. Bu siteyi ve bu sitenin insanlarını seviyorum.

Evet ben de bu siteyi ve insanlarını çok seviyorum. Bu meditasyon da kulağa çok hoş geliyor ama günlük yaşamda yapmak aklıma gelmiyor. Yapıp sonuç alanları duymak da güzel olurdu...

çok teşekkürler bu yöntemi bende çogu zaman yapıyordum ama böyle bir yazıya şahit olunca nekadar doğru birşey yaptıgımın kanıtı gibi oldu çok çok teşekkürler emeğinize sağlık.

ben de bu tarz bi sevgi bagı kuruyordum... bunu da deniycem .....teşekkrlr

sahanesiniz uygulamayi birak okurken bile mutluluk duydum ::)

Benim aklıma bir şey geldi bunu sormak istiyorum. Aslında bu meditasyonu sadece sevgi iletişimi kurmak istediğimiz özel birine değil de işyerimizde, ailemizde çevremizde iletişim kurduğumuz, sevgi bağı oluşturmak istediğimiz herkese yapsak daha güzel olmaz mı? O zaman sevgimizi ve ışığımızı daha güzel yaymaz mıyız herkese? daha iyi iletişim kurmamızı ve kendimizi daha sevgi dolu hissetmemizi sağlamaz mı?

Örneğin ben yarın derse giriyorum. Öğrencilerim (öğrencilerim dediğim de 35-50 yaş arası personel) için böyle bir meditasyon yapsam, her birinin kalbine sevgi ışıkları göndersem derste iletişimde daha başarılı olabilir miyim ? Bunu öğrenmek istiyorum...

ben birlikte çalıştığım üslerim için yaptığımda işe yarıyor ..öğrenciler almaya daha açıktır kesin işe yarar..

merhaba :) bu altın renkli kanca altın renklı iplik pembe baloncuk bunları imgelerken dagılıyorum ben, o kişiye konsantre olmuşken. bu iletişimi (mesela benim için sevginin rengi saf beyazdır bembeyazdır) ben o kişiye benim kalbimden onun kalbine beyaz ışık süzmesi olarak uygulasam olurmu acaba? çünkü böyle daha yoğunlaşabiliyorum hissedebiliyorum o sevgiyi. :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri