- Reaksiyon puanı
- 0
* bu kadar mi guzel olur bi sarki diye arka arkaya 20 kez kendini dinlettiren, dinlerken kendinizi de dinleyebileceginiz, duydugunuz seslerin anlamsizligi ile dogru orantili anlamlanan sarki. anlamadigim icin mi cok seviyorum, icin icin anladigimi biliyorum da ondan mi seviyorum kararsizim.
basta sitem ediyor:
biraktim kaderime
askimizin sonunu
aradim bulamadim
mutlulugun yolunu
yoruldum kosa kosa
her umidin pesinden
kirildi umitlerim
bu sonsuz bekleyisten
denedim denedim olmadi mi diyor, yoksa cok istedim sen beni sevmedin, simdi artik cok gec mi diyor? sonra sanki ironi miktari yukseliyor, dalgalarla birlikte evin icini su basiyor neredeyse:
birak artik kaderimle kendi halime beni
vaz gecelim bu sevgiden
unutalim her seyi
severek ayrilalim, aska hasret kalalim
eger mutlu olursak yeniden barisalim
sevgiliye mi sesleniyor yoksa kendi kendine, kendi gonlune mi laf dinletmeye calisiyor?
sevmemistim kimseyi seni sevdigim kadar
cekmemistim kimseden senden cektigim kadar
olur mu sevgi diye istiraba sarilmak
bu yol mutluluk yolu, tek caremiz ayrilmak.
'bu yol' dan kasit ne? ask yolu mu, hayat yolu mu? 'sevgi diye istiraba sarilmak olur mu' soru mu, yoksa neden olmasin mi diyor?
bu karmasa bir de metin erksan nin sevmek zamaninda var ki onu da kalbime en yakin yere koymustum gorur gormez.
Kaynak: EkşiSözlük
basta sitem ediyor:
biraktim kaderime
askimizin sonunu
aradim bulamadim
mutlulugun yolunu
yoruldum kosa kosa
her umidin pesinden
kirildi umitlerim
bu sonsuz bekleyisten
denedim denedim olmadi mi diyor, yoksa cok istedim sen beni sevmedin, simdi artik cok gec mi diyor? sonra sanki ironi miktari yukseliyor, dalgalarla birlikte evin icini su basiyor neredeyse:
birak artik kaderimle kendi halime beni
vaz gecelim bu sevgiden
unutalim her seyi
severek ayrilalim, aska hasret kalalim
eger mutlu olursak yeniden barisalim
sevgiliye mi sesleniyor yoksa kendi kendine, kendi gonlune mi laf dinletmeye calisiyor?
sevmemistim kimseyi seni sevdigim kadar
cekmemistim kimseden senden cektigim kadar
olur mu sevgi diye istiraba sarilmak
bu yol mutluluk yolu, tek caremiz ayrilmak.
'bu yol' dan kasit ne? ask yolu mu, hayat yolu mu? 'sevgi diye istiraba sarilmak olur mu' soru mu, yoksa neden olmasin mi diyor?
bu karmasa bir de metin erksan nin sevmek zamaninda var ki onu da kalbime en yakin yere koymustum gorur gormez.
Kaynak: EkşiSözlük