selamm

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

phantomm

Çevirmen
Reaksiyon puanı
10
Ben de yeniyim arkadaşlar..Dünden beri dinliyorum telkinleri..Sizlerle ve bu siteyle tanışmak çok güzel smiliyface

Ynt: selamm

merhabalar... super

hoşgeldiniz yanımıza güzel paylaşımlar dileriz... vien1

sevgiler... hismiley

Merhabalar phantomm.

Aramıza Hoşgeldin. vien1

Aramızda olmandan mutluluk duyuyoruz. super

Sağlıcakla.. actionsmile

çok teşekkürler arkadaşlar kiss3 keşke çok daha önceden bulabilseymişim bu siteyi 88a boşa geçirdiğim zamanlara üzülüyorum ama olsun..bu tam aradığım şeydi.çok sayıda kişisel gelişim kitabı okudum herbirinde yeni kararlar alıyordum artık şöyle olucam böyle olucam diye ama bikaç gün sonra herşey sönüp gidiyordu kararlılığımı sürdüremiyordum.bu telkinlerse direk beynimize işliyorlar; süper smiliyface daha iki gündür dinliyorum ama gelişmeler olacağından eminim hepsini paylaşıcam sizlerle işallah smil56

Merhaba; hoş geldin.. aradığın huzur burada emin ol :) Burada olmaktan pişman olmayacaksın...

hoş bulduk smil56 huzur istiyorum evet..pişman olmayacağımdan iyice emin olmaya başladım zaten siteyi inceledikçe ve sizlerden güzel karşılamalar aldıkça smiliyface

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi hırçın cat56 si blook

nickname'in bana kıızlmaskeyi çağrıştırdı fantom bin aslan gücünde blook

memnun oldum pisimbat sung66 aslında o hiç aklıma gelmemişti ama hoşuma gitti şimdi bak thumbsanim

hg phantomm gogogo birşeylerin farkında olmak yada olumlu yönde değişmeyi istemek ne kadar güzel...Keşke her insan bunu başarabilse 956k

hoşbuldukkkk wave neden olmasın belki birgün herkes başarır gerçekten art56art56

Merhaba phantomm; hismiley

Aramıza hoşgeldin... vien1

Mutlu paylaşımlar diliyorum... actionsmile

merhaba t678
aramıza hoşgeldiniz..

Çok teşekkür ederimm smiliyface

phantomm ' Alıntı:
memnun oldum pisimbat sung66 aslında o hiç aklıma gelmemişti ama hoşuma gitti şimdi bak thumbsanim

ben sana fantom diyim phantomm 44 hem kolay yazılıo hem kolay sölenio peki nick anlamıne senin

vien1 vien1 mutlu paylaşımlarrrrrrrr

hoşbulduk çiçeğimm kiss3 (pisimbata cevap ttli3 )nickimin anlamı hayalet,yaşam formu vb. bu kelimeyi ve anlamını seviyorum, ondan kullanıyorum ama istediğin gibi hitap edebilirsin tabiki onayi smiliyface

fantom cum zaten kızılmaskenin isminin anlamıda hayalettir hatırladığım kadarı ile ben türkçe okunuşunla sesleneyim sana şaşkın
ali veli
veli ali

peki tamam nasıl istersen dedim yaa smiliyface

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri