selam aranıza yeni biri geldi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

previnil

New member
0
HD RANK
Katılım
11 Mayıs 2009
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Selam

ben yeni üye oldum siteye.bende panik atak var,bunla ilgili araştırma yaparken keşfettim siteyi.biraz göz gezdirdim ama bana en çok uyan galiba 'depresyon dünde kaldı '.ama ilk bunlamı başlamam gerek pek anlamadım açıkcası ,panik atakla ilgili o kadar çok şey okudumki kafam çorba gibi oldu:) benim gibi sorunu olan varsa yada konu hakkında bilgi sahibi olan yardımcı olursa sevinirim:)

seda
 
Merhaba Seda actionsmile

Hoşgeldiniz yanımıza.
İlk olarak ego+suçluluk telkiniyle başlamanız gerekmekte. 2 haftalık dinleme sonrasında istediğiniz telkinleri ekleyebilirsiniz.

Panik atak için herhangi bir tedavi görüyor ya da ilaç kullanıyor musunuz?
 
Hoşgeldiniz.
Mutlu Paylaşımlar Diliyorum
sapkal89
 
öncelikle HOŞGELDİN...bende 6 gündür üyeyim..ama her boş anım sitenin içinde geçiyor...okunacak okadar çok şey varki....ilk başlayan için EGO (GÜVEN ) VE ŞUÇLULUK 80 SAAT DİNLENMELİYMİŞ...önce çok uzun sürer demiştim ama uyurkende dinleyebiliyorsun.. inan suçluluk çok etkili...gün içinden çok gece dinlemeni tavsiye ederim ( şartlanmanı istemem ama ağlama isteğmi artırdı benim )...dediklerine göre aynı anda farklı telkinler dinlenince etkilme süresi gecikiyormuş....o yüzden başta ego ve suçluluk dinlenecek...80 saat unutma...ve gözünde büyütme. (ben büyütmüştüm ) ..zaman su gibi geçiyor zaten...aynı telkinin farklı müziklerini indir...sıkılınca diğerini dinle (aslında sıkılmıyorsun da müziklerin hepsi güzel .. insan diğerlerinide duymak istiyor.)
 
herkese teşekkur ederim:===

panik atakla ,ilgili olarak bir ilaç kullanmıyorum doktora gittim ama onuda beğenmedim bıraktım :) kendi kendime yenmeye çalışıyorum biliyorumki beynimin bana bi oyunu bu:) ilaçda kullanmak istemiyorum açıkcası ilaç bence çare değil,sorunlarımı ne kadar zor olarak yaşarsam yaşayayım kafamda ilaçsız çözmeye çalışıyorum ,zorlanıyorum bazen ewet ama yeneceğime inanıyorum ..
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst