Selaaam:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan learning
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
L

learning

Guest
Merhabalar 44

Bende forumu uzun zamandır takip ediyorum, umarım benide aranıza alırsınız utananadam

Herkese mutlu pazarlar

Ynt: Selaaam:)

Merhaba learning. actionsmile

Hoşgeldin aramıza. vien1

Güzel Paylaşımlar... super

hismiley
Bu sitede çok güzel bilgiler var, okudukça ne kadar az şey biliyorum diye düşünüyorum hep.
Öğrendikçe mutlu oluyorum uy897

Akşam bir komite kuralım oturalım konuşalım bakalım senide alabilir miyiz aramıza.Öyle aramıza girmek kolay değil,bir sürü şey isteriz biz.Sabah çay konulucak cafede,ortalık temizlenip paklanıcak,isteyene kahve en köpüklüsünden.Zor iş yani burada olmak.Bana acemiliğimde neler çektirdiler bir bilsen.Yol yakınken gel vazgeç sen bu işten. y789

Hoşgeldin yanımıza learning.

Mutlu paylaşımlar,hoş sohbetler.

y789 Aaaa ben çok iyi kahve yaparım, acemilik geçinceye kadar ortalığıda siler süpürürüm napalım, nasıl olsa daha çoook acemi gelir benden sonra siteye di mi sevincli

Hoşbulduk, ilginize teşekkür ederim k8908

merhaba learning
hoşgeldin yanımıza ark5
mutlu paylaşımlar hismiley

Aramıza Hoşgeldin sefa geldin ama seni aramıza almamız için sunları hazırlaman lazım cuma günü mesayi bitimine kadar senemceye yada redflovers e ulasdır bunları

* önlü arkalı nufus cüzdanı fotokopisi ve aslı
* 3 tane gravatlı vesikatlık resim
* saglık raporu
* ikametgah ilmuhaberi
* sosyal sigortalar sicil numaran
* vergi numaran
* bide mal beyannem
* ve son mezun oldugun okulun belgeleri 5 tane fotokopsi iasrıyla birlikde
sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli

heşgeldin learning.... vien1

bende yeni sayılırım 44 bikaç gün oldu geleli.....bende çok sevdim burayı ama kısa zamanda.... gulensmiley

vien1 learnıng.aramızdesın bıle tadını cıkar hismiley

merhabalar...hogeldiniz yanımıza... vien1

güzel paylaşımlar dilerim...sevgiler... hismiley

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri