sedef hastalığım azaldı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mudokon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mudokon

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
bende sedef hastalığı var.ve son dinlemeye başladığımdan itibaren saçlı deri altında bulunan sedef hastalığında belirgin bir azalma oldu.ayrıca kaşıntı hissi eskiye nazaran azaldı.
sedef hastası olupta telkinleri dinledikten sonra benimki gibi etkisini görenler varmı acaba?

Öncelikle geçmiş olsun.Benim kızımda da bu yıl sedef hastalığı çıktı hangi telkini dinlediniz özel mi yaptırdınız

doğru olabilir... bende de egzama vardı.. kaşıntısı, azalamaya başladı..

Merhabalar, sedef hastalığı zor bir hastalık bir çeşit otoimmün rahatsızlığı. Bu hastalığın giderilmesi için bağışıklık sisteminin düzgün çalışması gerekiyor, tedavilerin çoğu geçici etki yaratıyor önemli olan bağışıklık sisteminin düzenlenmesi. Bunun için ganoderma lucidum gıda takviyesi kullanmanızı öneririm. Konuyla ilgili makaleyi www.facebook.com/ganomakale sayfasından bulabilirsiniz

genelde bu tür hastalıklar stresle de ilgili.. telkinler ic dünyayı yeniden yapılandırdırdıgından hastalıgın psikolojik etkenlerini azaltmıs olabilir.

ben de basdönmesini azaltmıstır. farketmistim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri