sayısal telkin mp3

gigiiiii

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ben telkin mp3 lerinin hepsini indirdim.fakat facebook sayfasında videosu bulunan sayısal loto telkinini bir türlü bulamıyorum.acaba biri yardım edebilir mi?

Teşekkürler ben de indirdim yeni bir hayat

arkadaşlar ben indiremedim link bende açılmadı dunk56 bu telkini dinlediğimizde sayısal lotodan zengin mi oluyoruz kahvesmiley

umarım işe yarar merak ettim deneyecem içinizde zengin olan varmı :)

herşeyin suyunu çıkarmak da bizim milletin üzerine yok....
tv de gördüğüm bir görüntü geldi aklıma...
istanbulda sirkeci baba türbesinde adam sayısalı doldurmuş mezar taşına sürüyordu...
o kadar medet ummada çığır açmış...

telkinlere bence kişisel sorunlarınızı çözmede kullanın. bilinçaltınızı yanlış doldurğunuz düşüncelerden temizlemekte. onun dışında evrene şunu yolllar bunu alırım , bilinçaltı bana bir haber verir köşeyi dönerim gibi mantık dışı şeyler kast sistemindeki uyutmaktan başka birşey değil.

ilk defa görüyorum ,içeriği ne acaba bu telkinin gerçekten çok ama çok merak ettim ...(bu arada hayatım da hiç sayısal loto oynamadım)nasıl bir etkisi olabilir ki?!??

Bolluk bereket zenginlikle ılgılı telkın varmı ..Hepımızın bılıncaltı kalıpları farklı ustelık ıstedıgım gıbımı yazdırıyoruz yoksa genel bı telkınmı var

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri