- Reaksiyon puanı
- 0
kötü bir film, sıkıldım. in may hımbıl opinyın*, bu filmi izlemek yerine eskilerin daha kaliteli gerilim filmlerini izlerseniz vaktiniz daha güzel değerlenir yeni vizyona girmiş yönetmenin çömezliğiymiş falanmış filanmış anlamam, vakit kaybı.
[aşağıdaki metnin tamamı spoiler içeriyor, filmi izlemeyenler okumasın, döverim]
konu sürükleyici olsa da bilindik. oyunculuk ise bence inandırıcı değil bağırıp çağıran, ağzından tükürükler saçan her aktör, gerçekçi olsaydı işimiz vardı. efektlerle vs. olayı kurtarırlar mı diye baktım, o da yok, plastik makyajlar da inandırıcı değil.
ayrıca çok klişe korku/gerilim ögelerini kullanmışlar yaratıcılık yok
· klostrofobiye oynayan sürekli dar mekan,
· maskeli bir tip, gizem tribi
· palyaçonun gülen suratı ile ortalığa dehşet saçan psikopat davranışının tezatlığı
· canlı canlı kendi ayağını kesen tip...
olmuyor james wan diyor, 10 üzerinden 1 veriyoruz ve haftanın rüküşü seçiyoruz.
Kaynak: İtüSözlük
[aşağıdaki metnin tamamı spoiler içeriyor, filmi izlemeyenler okumasın, döverim]
konu sürükleyici olsa da bilindik. oyunculuk ise bence inandırıcı değil bağırıp çağıran, ağzından tükürükler saçan her aktör, gerçekçi olsaydı işimiz vardı. efektlerle vs. olayı kurtarırlar mı diye baktım, o da yok, plastik makyajlar da inandırıcı değil.
ayrıca çok klişe korku/gerilim ögelerini kullanmışlar yaratıcılık yok
· klostrofobiye oynayan sürekli dar mekan,
· maskeli bir tip, gizem tribi
· palyaçonun gülen suratı ile ortalığa dehşet saçan psikopat davranışının tezatlığı
· canlı canlı kendi ayağını kesen tip...
olmuyor james wan diyor, 10 üzerinden 1 veriyoruz ve haftanın rüküşü seçiyoruz.
Kaynak: İtüSözlük