sari kart cezalari iptal olacak diye biliyorduk

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* hirvatistan macindan sonra servet cetin tarafindan söylenmis söz. ayni zamanda bizim ne kadar amatör idareciler tarafindan yönetildigimizin kaniti. tamami söyledir, "sari kart cezalari iptal olacak diye biliyorduk, ama öyle değilmis". yani söylemek istedigi gruptan cikinca grup maclarinda gördügümüz kartlarin gecersiz olacagini saniyorduk, ama pek de öyle degilmis.

simdi servet cetin bu sözleri söyledigine göre, milli takimda bu islerden sorumlu kisi veya kisilerin de, euro 2008 statüsü hakkinda pek bir bilgi sahibi olmadigini cok rahat söyleyebiliriz. muhtemelen diger futbolcular ve teknik ekip de bu sekilde biliyordu bu durumu, hatta hirvatistan macinda kart gören futbolcular da belki bu yüzden rahattilar. belki de cok daha fazla futbolcumuz cezali duruma düsecekti bu acemilik yüzünden. eger bu haber dogruysa ki ben birkac yerde daha görmüstüm bu haberi, milli takimda bu islerle sorumlu kisilerin kesinlikle istifa etmesi veya islerine son verilmesi gerekir..

aslinda ben de buna benzer birseyler duymustum televizyondan, gruptan ciktigimizda sari kartlarin silinmesi olayini, ama sonucta ben sadece bir izleyiciyim sorun olmaz benim icin sonradan ögrenmem isin dogrusunu. ama milli takim icin kesinlikle cok daha büyük sorunlar yaratacak bir durumdur..

http://www.ajansspor.com/...tlik_degil_oynamamak.html

not : daha önce de 2-1 biten isvicre macindan sonra, cek cumhuriyeti macinin berabere bitmesi halinde ne olacagini cogu kisi gibi milli takimdakilerde basindan ögrenmislerdi..

Kaynak: EkşiSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri