Sansürlü günlük :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bumbada
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hangi bölümü istiyordun bumbadacım? Tabi ki siz daha şanslısınız lys var. Bizim zamanımızda tek bir sınav vardı. Hepsine girerdim ben şimdi bu şans elimde olsa. İstanbul'a dönünce girerim belki bir yıl ben de öylesine. Bakarsın bir üniversite daha okurum.

LYS için konular korkutmasın seni hem ygs tercihi de yaparsın. Sıralama puandan daha çok önemli ve doğru tercih yapmak. Dur bakalım. LYS için kendine alternatif hedefler belirle ve pes etme. Hayallerinin peşinden git.

Şunu da unutma yolun sonu yoktur hep dönemeçler vardır. Bir son başka başlangıçlara gebedir.

psikoloji . lys elimden geleni yapacağım .

zamanı daha verimli kullanmak , sakinliği , huzuru korumak , can bir şey istemediğinde zorlamak . Sabır ve şükür . İyiyi kötüyü fazla kafada büyütmemek. 20 +20 = 40 mg.Disiplin,istikrar .Bir şeyi olması için zorlamamak bknz uyku.Zorlama yoksa uyku var .

Ayrıca
Plan ve düzen en büyük düşmanım ve en yakın dostumdur .

İyiyim çok şükür .

zaman geçtikçe diyorum ki ne saçma şeyleri kafaya takıyormuşsun be bumba...

çok iyiyim, basit hesaplara, basit çarelere gerek duymuyorum .

çok şükür .

zaman geçtikçe diyorum ki ne saçma şeyleri kafaya takıyormuşsun be bumba...

çok iyiyim, basit hesaplara, basit çarelere gerek duymuyorum .

çok şükür .
bumbada seni hatırlıyorum. bir kaç gün önce bir başlığını görmüştüm r etmeyi düşünüyordun. noldu geçtimi o günler ?

iyi ki doğdun Burakcım nice senelere

ahahaha .

Aaa, iyi ki doğduuuun Buraaaaak. İyi ki varsın.

images

Sevgiler.

mutlu yıllar bumbada guitarderty

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri