Sanemce Sigarayı Bıraktı, Tebrikler :)

yeni bir hayat

Super Moderator
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
17
Sanemcem,ttli3

Aldığın bu harika kararı sonuna kadar devam ettirdiğin ve kendine değer vererek sağlıklı yaşamı seçtiğin için seni tebrik ediyorum canım arkadaşım ark5

Hayatının bundan sonrasında da aldığın her nefes, sana sağlık,mutluluk ve başarılar getirsin..

Tebrikler..alk78

Böyle zor bir şeyi başardığınız için ben de sizi tebrik ediyorum. Hayatınızın devamında bu illetle bir daha buluşmamanızı dilerim.:)

Sevgi ve ışıkla.:)

tebrik ederim gerçek bir nefes almanın ömür boyu tadına varın :)

Harikasın Sanemce,

İşte bu gerçekten çok güzel bir haber. Bir süre önce ben de bıraktım. Elimden gelen desteği vermeye hazırım.

Tebrik ederim,
Kendine çok büyük bir hediye vermişsin:))

Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir ömür dilerim:))

Ne güzel bir habeeerrrr! Harikasınnn... Tebrikleeeerrr Hatice ablaaa... :zpzp:

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. girlhaha

Tebrik ederim.... kendine verebileceğin en güzel hediyeyi vermişsin arkadaşım...

İradenden ötürü kutlarım canım arkadaşım . Darısı bırakmak isteyenlerin başına...

Canım Yeni Bir Hayat'çım çok teşekkür ederim..
Nihayet ben de sigarayı terk edenler kervanına katılabildim

Çok teşekkürler sevgili Planner

Teşekkürler Huzurun Kokusu..Dilerim kurtulmak isteyen herkese nasip olur

İsteyince olabileceğini görmüş oldum sevgili Alexandra..Ama gerçekten isteyince...Teklifin için teşekkür ederim
Teşekkürler Perpetuals.. Sigara içerken de temizdim ama y789kendimi şu an çok daha temiz hissediyorum

Hazalım böcüğüm :zpzp:

Hakikaten çok değerli bir hediye oldu sevgili Minnettar.Kendime yeni bir hayat ısmarlamış oldum

Dileğine tüm yüreğimle katılıyorum sevgili Bigokyanus..isteyen herkese nasip olur inşallah

Arkadaşlar hepinize çooooook teşekkür ederim

tebrik ediyorum.. hpm2keşke bende senin kadar isteyebilsemm sigrt56

Kendinize en büyük hediyedir.Kim bilir sevdikleriniz ve sizin için kaç yaş kazandınız hediye olarak.İradeniz sağlammış tebrik ederim ;)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri