SANAL DOSTLARINIZ NE KADAR TANIYO SİZİ HADİ BENİ ANLATLA ÖGRENİN :d

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bigci

New member
14
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
SANAL DOSTLARINIZ NE KADAR TANIYO SİZİ HADİ BENİ ANLATLA ÖGRENİN :d

bu gunlerde cok yaygın abiler ablalar :D deneyin ben denedim gordfum guzel bi şey oluyo hemde

msn de konusudugunuz arkadaslarınıza mail olarak önce boş sekilde bunu atın cevap gelince sizde karsılıgını yollayın

Hadi Beni Anlat
Bos alanlari dolduruyorsun, bana uyacak, anlatacak sekilde ve bana geri yolluyorsun. ama ilk önce bos bir kopyasini tüm arkadaslarina gönderiyorsun, BEN dahil ;) , böylece senin için doldurulabilecek bir formlari oluyor. GERÇEKTEN, mailleri geri almak çok süper,birçok sey ögreniyorsun. ilkönce bunu tanidigin HERKESE arkadaslarina yolla ve bak bakalim seni ne kadar iyi tanimislar. sonra maili doldur sana yollayan KISIYE GERI YOLLA.. (ama mutlaka doldur ve bana yolla:))

1. Senin ismin:

2. Biz nerde tanistik?:

3. Benim ikinci bir ismim var mi?:

4. Beni nezamandir taniyorsun?:

5. En son ne zaman görüstük?:

6. Beniilk gördügünde ne düsündün?:

7. Benim yasim

8. Dogumgünüm:

9. Sence senin hakkinda ne düsünüyorum?

10. Göz rengim?:

11. Kardeslerim var mi

12. Beni hiç kiskandigin oldu mu?:

13. Seni ilk gördügümde sana söylediyim ilk seylerden birini hatirliyor musun?:

14. Benim müzik zevkim nasildir?

15. Benim en iyi yanim ne?:

16. Ben komik miyim?

17. Ben iyi bir arkadas mi çok sevdigin biri mi yoksa sadece tanidigin biri miyim?:

18. Evimde hayvan besliyor muyum?:

19. Benim için güzel bir lakap olabilseydi ne olmaliydi?:

20. Beni aglarken gördün mü? Ne zaman ve neden?:

21.Soruların dışında hakkımdaki yorumun nedir?:

bu testi doldurmasını soyleyin arkadasınıza

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri