sakinlik ve huzur olumlaması

isimsiz11

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi böyle bir olumlama var mı ? :) veya herkes bi kaç cümle yazarsa güzel olurdu; sıradaki olumlamam bu da :)

ben sakinim ve mutluyum
ben doğuştan sakinim
ben huzurluyum
ben huzurluyum ve güvendeyim
içimdeki huzuru koruyorum
içim ferah ve aydınlık
ben heryerde güvendeyim
muytluyum ve sakinliğimi koruyorum

bunlar benim kendim için yazdığım olumlamalar :)

..kendimi seviyorum.. kendimle barışıyorum.. kendimden memnunum..herşey benim kontrolüm altında..

sahildeyim..hırçın dalgalar kayalara vuruyor ve parçalanarak dönüyor geriye. öfkemi dalgalara bırakıyorum.. kayalarda parçalanıyor ve süzülerek geri dönüyor denize.. hafifliyorum.. şimdi dalgasız bir denize dönüşüyorum

@cansuyu bu da güzelmiş alıyorum :) sağolasın :)

Açlık Oyunları adlı kitapta rastladığım bazı kelimeler beni etkiledi ; "fırtınanın gözündeki sakinlik" gibi...Fırtına'nın çevresi çok çalkantılıdır fakat merkezi çok sakindir!...
Olumlamayı da şöyle tasarladım;
"Çevremde her ne olursa olsun, fırtınanın gözündeki sakinliğe sahibim, sağduyulu düşünüyorum,
huzurluyum, her durumda mutlu ve kendimle barışığım"...

telkin dinlerken olumlama yapmaya da çokça niyetlendim ama birtürlü zaman bulamadım. hatta olumlama kutusu yapacaktım ama başlamamıştım daha. sanırım en büyük olumlamak istemek ve inanmak. olumlama yapmaya başlamadan başarı gelmeye başladı çünkü aslında içinde bulunduğum mutsuz ve umutsuz ruh halimden sıyrıldım önce. umut umudu çekti..

gerçekten ne dediğimizden çok nasıl hissetmeye başladığımız önemli sanırım.

yine de şu sakinlik olumlaması. olumlama olarak değil ama davranış olarak her zaman yaptığım şeydi. ne zaman içimde bişeyler hırçınlaşsa taşsa köpürse.. benden daha hırçın deli dalgalarda dinerdi ancak..
belki inanırdım şimdi dalgalar alıp götürecek zerreler halinde diye bilmiyorum bilinçsiz olumlamaydı sanırım..

bugün çok şaşkınım. yaşamımda olumlama yapmak istediğim.. ancak sistemli bir şekilde yapamadığım.. fakat yürekten istediğim şişeyler olmaya başlıyor..

artık olumlasmalarımda hırçın dalgalar bile olsa.. hiçbir şeyin benden götürdüklerine değil.. bana getirdiklerine odaklanmayı hissetmeyi seçiyorum :))

ve bana gelen güzellikleri içime çekerek kabul ediyorum

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri