Sahne Heyecanı/Anksiyete

jaimemiamor

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Herkese merhaba,
Ben bu foruma lisede girmeye baslamıştım. Bugun aklıma geldi. Ben şimdi 2.uniyi bitiriyorum. Opera okuyorum ve sahnede asırı heyecanlanıyorum. Bunun için bana hangi iyileşme yöntemini tavsiye edersiniz? Hipnoz seansı dusunuyorum işe yarar mı ve kim. U konuda işin ehlidir ya da baska tavsiyeleriniz var mı?

bu kadar heyecanlanmak kesinlikle normal, profesyonel sanatçılar bile her zaman endişeli

Heyecanını zamanla atarsın üstünden özgüvenini yüksek tut.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri