Sadık Bir Eş...

nurbanu25

New member
10
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
Allah'ım...! Sen bana kendisine sadık olacağım,kendisinin de bana sadık olacağı bir eş nasip et... AMİN......cat3500
(23:32 dileğim ;)

birde kızın olsun onada dileğim dersin

bu saat ve dakika önemli bir zaman ( söylemiştin dersin )krzm67

Sevgili ikieşitbir bu saat dilek dilemek için mi önemli bir zaman? Biz de forumda eski bir etkinliği yeniden bugün bu saatte yaptık dileklerimiz kendimize sakladık ama nurbanucum dileğini saklamamış buraya yazmış Allah en hayırlısını nasip etsin hepimiz için... İstersen, arzu edersen seni de bekleriz bir dahakine :)

Sevgili ikieşitbir bu saat dilek dilemek için mi önemli bir zaman? Biz de forumda eski bir etkinliği yeniden bugün bu saatte yaptık dileklerimiz kendimize sakladık ama nurbanucum dileğini saklamamış buraya yazmış Allah en hayırlısını nasip etsin hepimiz için... İstersen, arzu edersen seni de bekleriz bir dahakine :)

aslında birde değil, iki açıdan önemli

evet, yorumunuzdan sonra 2.sinide keşfettim

Bir; kendi adıma 23 rakamı ile alakalı olmam, eskiden kalan küçük bi takıntıda olabilir

İkincisi ise dileklerin dilendiği zaman bu (23:32) , başka bir saatte olabilirdi tabi
Dilekler dilendi ve gerçekleşti.Sadece biraz zaman alabilir buluşmak

unutuyorduum teşekkür etmeyi,haberi aldım ve katıldım dilekleri gerçekleşmiş siz arkadaşlarıma 12389

perşembe gecesi yine yapıyoruz.. dileklerimizi unutuyoruz tabi nurbanu gerçekleşmesi için unutmamız gerekiyor..
şimdiden hayırlı olsun hepimize gerçekleşen dileklerimiz
y789

perşembe gecesi yine yapıyoruz.. dileklerimizi unutuyoruz tabi nurbanu gerçekleşmesi için unutmamız gerekiyor..
şimdiden hayırlı olsun hepimize gerçekleşen dileklerimizy789

canımcım rimacım.insan dileğini nasıl unutsun yaa.benimki de böyle oldu.girlhahahayırlı dilekler............y789

Aminnnn... Allah ım benim içinde hayırlısını nasip et ...hepimizin dileklerini kabul eyle...

Aminnn... Allah hepimiz icin hayirlisini nasip etsin insallah...

Perşembe günü yapılan dilek etkinliği hangi başlıkta. Bulamadım :(

Benim ismim sadık.Allah bana da sadık bir bayan nasip etsin diyeyim o zaman :)

Eh ben de amin diyeyim. Daha gencim ama olsun :)

Sizler için amin..Ben daha fazlasını istediğim için kendim için amin demiyorum,seçenek tablosunda işaretlemem gereken başka kutucuklar da var :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri