sadece sucluluk dinleme ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daLqa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

daLqa

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
3 ay önce ego ve suclulugu 1 aya yakın dinlemiştim. Ama bu aralar dış ortam nedeniyle yine geçmişe takılmaya zaman kavramına takılmaya başladım. sadece suçluluk telkinini dinleyebilir miyim 1 hafta?
teşekkürler.idea3

biriniz cevap verseniz :(
mp3 playerim bozuldu telefona sadece 1 parça atabiliyorum. bugün dinledim tek olarak suçluluğu güne aşırı bi egoyla başladım ama sonralardan eskiden takıldığım mevzuları düşünmeye başladım sürekli.

3 ay önce ego ve suclulugu 1 aya yakın dinlemiştim. Ama bu aralar dış ortam nedeniyle yine geçmişe takılmaya zaman kavramına takılmaya başladım. sadece suçluluk telkinini dinleyebilir miyim 1 hafta?
teşekkürler.idea3
Takılmaya başladım demişsin takıntın geçene kadar dinlemelisin başka yolu yok.

teşekkürler.idea3

Bence bu müzikleri amaç olarak dinlemektan vazgeç yani tüm dikkatini bu müziklere yoğunlaştırma dikkatini başka şeylerle uğraşırken alttan alta çalsın hani şunu şu kadar dinledim bunu bu kadar dinledim die sıkma kendini başka şeylerle uğraşırken dinlersen ilgi alanların değişir belki sıkıntılarını düşünmeye fırsat bulamazsın vaz geçersinutananadamne biliim film izle kitap oku filimi düşünü kitabı düşüşün hayatını düşünme sadece yaşa geçsin geçmişte kötü hissettiğin duygularıda hiççç görmezden gel ..herşey gönlünce olsunn8977

merhabalar bende dalga kardeşim ile aynı durumdaydım site ile 4 ay once tanıştım ve 1.5 ay önce çevremdeki arkadaşlarımı kaybettim yeni ben hoşlarına gitmedim galiba ve yalnızlık konusunda biraz huzursuzum yaşadıgım şehir biraz monoton ve beni sürekli düşünmeye itiyor bu gun suçluluk ve kendine güven mp3lerini listeme tekrar koydum anı yaşamakta zoranıyorum bi tavsiyesi olan warsa buraya yazarsa sevinirim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri