sadece güvenmek istiyorum insanlara

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

ilkay çekiç

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhabalar öncelikle böyle 1 site kurduğunuz için teşekkür ederim ..siteyi uzun zamandır takip ediyorum.ama şimdi nasip oldu ...üye olmak...
t678

Hoş geldiniz
İyi forumlar ;

Insanlara güvenmemek sorunu güvenmeyen insandan daha çok güven kaybedenlerden kaynaklanıyor :)

Sorunun onlar tarafından çözülmesi lazım. Kendini zorlayarak güvenirsen bu zaman da hayal kırıklığına uğraman kaçınılmaz :)
Welcome.

Insanlara guvenebilmen icin oncelikle gecmiste yasamis oldugun guvensizliklerle yuz yuze gelip onlarla karsilasman gerek ki aradaki duvar kalkabilsin:)

Bilmem anlatabildim mi:) Yine senin icinde sakli cevabinhy789

Kendine olan güvenin saglamsa baskalarinada güvenin artacaktir... Ilk önce kendindeki güven eksikligi varmi yokmu onu bi takip et derim..

Kendine ne kadar güveniyorsun??? Ne kadar kendinle barisiksin??? Kendine ne kadar inaniyorsun???

Eger bu sorulara cevabin net ve kesin ise bilki gerisini cözmekte senin icin kolay olacaktir...

Hosgeldin Sefalar getirdin...

Sirf bura icin degil hayatin boyunca insaallahhh istedigin tüm sorularinin cevaplarina en iyi en güzel en mükkemel sekilde ulasirsin...smil56

bu sorunun üstesinden geleceğime inanıyorum ve kabule geçiyorum..sizlerede teşekkür ediyorum..

Yahu, Kardeşim her şeyin olduğu gibi insanlara güvenmemenin de iyi yanları var.
Demek ki kimse kazık atamaz sana.
Bak ben güvendim, Hatta iyice araştırdıktan sonra güvendim. Sonuç ?
Hayal kırıklığı, üzüntü.
Şimdi de Güveniyorum , Ama her zaman tedbirimi alırım. "Insandır, Çiğ süt emmiştir. Her şey olabilir" diyorum

Hoşgeldiniz, Mutlu Paylaşımlar sapkal89

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri