Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana güvenin

suskun_prens

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle içten bir şekilde 3 kez dinleyin Bağımlı olacaksınız ve işe yaradığını fark edeceksiniz..
Maksim Mrvica-EXODUS mükemmel bir müzik..
Dinlerken başka ses duymayın ve En güzel zamanlarınızı düşünün, en mutlu olduğunuz anları düşünün...

İşte Link:
4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir Maksim Mrvica - Exodus.mp3

music45 music45 music45 music45 music45 music45 music45 music45 music45

smileydance smileydance smileydance smileydance smileydance smileydance

idea3 skan67

Merhabalar paylaşım için teşekkürler yanlız merak ettiğim bu verdiğiniz müzik tavsiyesinin özgüven size hissettirdiği bir hismi yoksa bilimsel bir dayanağı varmı.

Merhabalar paylaşım için teşekkürler yanlız merak ettiğim bu verdiğiniz müzik tavsiyesinin özgüven size hissettirdiği bir hismi yoksa bilimsel bir dayanağı varmı.

herhangi bir bilimsel açıklaması yok. sadece bana hissettirdiğidir. ama yalnız değilim. ben bu müziği arkadaşlarıma da önerdim ve onlar da dinlediler. aynı şeyleri onlarda hissedip yaşadılar..

Hiç bişey anlamadım müzik yerine indirme programı mı var yoksa benmi acemiyim.

Hiç bişey anlamadım müzik yerine indirme programı mı var yoksa benmi acemiyim.

acemi olup olmadığını bilmiyorum ama indirme programı diye birşey yok. yani sadece açılan siteden indiriyorsun 10 sn beklemen yeterli sonra İndir yazar oraya tıklarsan indirir..

Sanırım ben acele etmişim tekrar deneyeyim indirince deneyeceğim umarım bende de aynı etki olur teşekkürler tekrar.

%99 da takılııo yaaaaaaaaaaa :(

neysekii şarkıyı buldum :)

indirdim şimdi deniycem bakalım... paylaşım için teşekkür ederim..

gerçekten müthiş bi müzik.çok beğendim.
ama yükleme yapmaya gerek yok googleden dinleyebiliyorsunuz

Güzelmiş .. derty
Ama Biraz garip sesler var.
Orası çok komiky789
Paylaşım için teşekkürlerart56art56
MUTLUYUM...wave44MUTLUSUN blissyMUTLULAR8977cilgin897

Gerçekten hoş bir müzik teşekkürler.

indirdim şimdi deniycem bakalım... paylaşım için teşekkür ederim..

gerçekten müthiş bi müzik.çok beğendim.
ama yükleme yapmaya gerek yok googleden dinleyebiliyorsunuz

Güzelmiş .. derty
Ama Biraz garip sesler var.
Orası çok komiky789
Paylaşım için teşekkürlerart56art56
MUTLUYUM...wave44MUTLUSUN blissyMUTLULAR8977cilgin897

Gerçekten hoş bir müzik teşekkürler.

Beğenmenize sevindim...smileydance

çok güzel bir müzik teşekkürler :)

Rahatlatıyor bu müzik beni.. Ruhumu Dinlendiriyor :)

bu müziğin özgüvenle hiç bir ilgisi yok
ayrıca nedense hans zimmer tarzını anımsattı bu melodi
paylaşım için teşekkürler...

Mp3 ler diye bir başlık açıp ne seviyorsak onun paylaşımını veririz bunun kafa karıştıracağını düşünüyorum / forum ilgilileri bu konuya da fırsat bulurlarsa bir zahmet bakı versinler veya konu açan arkadaşımıza grupları tavsiye ederim ,ilgililere teşekkürler ..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri