Saçı Dökülenlere Bilinçaltı Yöntemi ile Kesin Çözüm

Dead_LorD

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, bayaa önce bende yaşadım bunu, nedenini tam bilmiyorum tabi, piyasadaki hiçbirşey işe yaramıyor gerçekten, yarasada kullanmayı bırakınca devam ediyor dökülme, psikoloji için kullandığım telkinler işe yarayınca buda işe yarar demiş ve saçla ilgili subliminal telkin almıştım bir blogtan tavsiye üzerine, şuan telkinide bırakalı aylar olmasına rağmen günlük max 4-5 saç geliyor oda ancak ben oynarsam çekersem filan, bana mailde şöyle denmişti, genetik olmasa bile genetik olcağına inandırılmış bir bilinçaltı saçların dökülmesi için elenden geleni yapar, ama tersine çevrildiğinde sağlam kalması için herşeyi yapar... ki bende böyle oldu durum, forumda saçla ilgili mesaj görünce konu açayım dedim, ayrıca piyasadaki ürünlere boşuna para harcamayın, benim tavsiyelerim budur, burada satılıyor mu saçla ilgili telkin bilmiyorum ama isteyen olursa aldığım yerin adresini verebilirim özel mesajla =) görüşmek üzere.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri