Saat ve Dakikayı Aynı Görme Durumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bir damla deniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

bir damla deniz

Guest
herkese merhaba,

4-5 aydır saatlere baktığımda saat ve dakikanın aynı olduğunu görüyorum. 13:13 gibi. Bu durum bir ay öncesine kadar daha sık olurken bugünlerde biraz daha az oluyor. Bugünlerde özellikle 13:31, 13:13 gibi 1 ve 3 kombinasyonlarını sık görmeye başladım.

Biraz araştırdım. Bu durumu yaşayan başka insanlar da varmış. Aranızda bunu yaşayan var mı?

Bence bu 'The secret'la alakalı bir şey ilk baktığında aa ne kadar ilginç dedin sonraki her saate bakışında bu düşünce vardı büyük ihtimal ve artık bu şeyi kendi hayatına çektin.. düşünceyle alakalı neyi hissediyorsan onu çekersin...

bizim burada saat ve dakika aynı olduğunu görürsen (örneğin 13:13 yada 20:20 iken) biri beni düşünüyor dersin ..
saat ve dakikanın aynı olduğunu gördüğünde biri seni düşünüyor demektir :) ..

Alın size komedi...khkh56
Janer Nickli Üyeden Alıntı
bizim burada saat ve dakika aynı olduğunu görürsen (örneğin 13:13 yada 20:20 iken) biri beni düşünüyor dersin ..
saat ve dakikanın aynı olduğunu gördüğünde biri seni düşünüyor demektir :) ..
heromaster Nickli Üyeden Alıntı
Bizim ordada kulağın çınlayınca biri sendenden bahsediyor demektir..
hehehee:))Bizim orda her ikisi birden söylenir:))

Daha bu sabah başıma geldi,bi an içimden geldi telefona baktım saat 11:11 :D
ama ben bu durumda birinin beni düşündüğünü değil de,önemli bi telfon görüşmesi yapacağıma yoruyorum ki, genelde doğru çıkıyo :D şimdi oturdum o çok çok önemli telefonu bekliyorum :p

Bizim buralarda da burnun kaşınırsa misafir gelir derler de ben geldiğini hiç görmedim.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri